Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την Ελένη Μενεγάκη και της έκανε το πιο ωραίο κομπλιμέντο

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την Ελένη Μενεγάκη και της έκανε το πιο ωραίο κομπλιμέντο

Η διάσημη φωτογράφος μοιράστηκε τη δουλειά της και το κοινό την αποθέωσε.

Σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που δε χρειάζεται και πολλά για να κάνει έναν άνθρωπο να την εκθειάσει. Λόγω της ιδιότητάς της ως παρουσιάστρια, ωστόσο, έχει ποζάρει στον φωτογραφικό φακό πολλών φωτογράφων ανά τα χρόνια, με τις λήψεις της να φτάνουν τελικά στο κοινό.

Η Ρούλα Ρέβη ακολουθεί την καριέρα του φωτογράφου και η δουλειά της έχει επαινεθεί από πελάτες και κοινό. Σήμερα, 19 Μαΐου, η Ρέβη έκανε μία ανάρτηση για τη φωτογραφία που τράβηξε την Ελένη Μενεγάκη συνοδεύοντάς τη με ένα εκθειαστικό caption.

Η φωτογραφία που η τράβηξε η Ρούλα Ρέβη την Ελένη Μενεγάκη

https://www.instagram.com/p/CduxxuWoVMT

Πρόκειται για μία κοντινή φωτογραφία της παρουσιάστριας, στην οποία ξεχωρίζει το διαπεραστικό της βλέμμα. Και αυτό ακριβώς σχολίασε και η Ρέβη κάνοντάς της το πιο ωραίο κομπλιμέντο.

«Αν δεν έχεις το βλέμμα δεν έχεις και τη φωτογραφία! @roula.revi @elenimenegaki love the way you look at me», έγραψε η φωτογράφος.

Οι followers της, με το που είδαν τη φωτογραφία και το caption, έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της.

Οι επόμενες celeb αναρτήσεις της φωτογράφου

Αμέσως μετά τη Μενεγάκη, η Ρέβη αποφάσισε να κάνει άλλες δύο αναρτήσεις με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ανά διαστήματα. Η μία εικονίζει τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ένα πορτρέτο και το caption: «Photos is my passion», δηλαδή «Οι φωτογραφίες είναι το πάθος μου».

https://www.instagram.com/p/CduzrUwIvvb

Όσο για τη φωτογραφία που ακολούθησε, αυτή είχε μία φανερά πιο σέξι διάθεση. Η Ρέβη απαθανάτισε τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, γυμνό και προσέθεσε την περιγραφή: «Nudity is out nature», δηλαδή «Η γύμνια είναι η φύση μας».

https://www.instagram.com/p/Cdu2B5-oAEN

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκαν στο Los Angeles στις 26 Ιουνίου του 2014 και, έκτοτε, το ζευγάρι εμφανίζεται κάθε φορά και πιο ερωτευμένο. Δημοσιεύουν φωτογραφίες ο ένας του άλλου και μοιράζονται τα πιο τρυφερά μηνύματα.

Μαζί απέκτησαν και τα δίδυμα παιδιά τους, την Ειρήνη Χρυσή και τον Μιχαήλ Άγγελο, που τον Σεπτέμβριο του 2021 έγιναν 6 ετών.

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη για την εγκυμοσύνη της: Οι πρόωρες γέννες και οι photos από τη θερμοκοιτίδα

https://www.instagram.com/p/CdSctwrIscA