Ο Jason Momoa δεν είναι πια single – Το νέο ειδύλλιο με την Eiza Gonzalez

Ο Jason Momoa δεν είναι πια single – Το νέο ειδύλλιο με την Eiza Gonzalez
Jason Momoa arrives at the premiere of "Ambulance," Monday, April 4, 2022, at The Academy Museum in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) Invision

Ο Jason Momoa και η Eiza Gonzalez είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με εκείνη να δηλώνει «εξαιρετικά ενθουσιασμένη» για την καινούρια της σχέση.

Στα Oscars 2022 έγινε σούσουρο ότι ο Jason Momoa φλέρταρε με την Kate Beckinsale μιας και οι δυο τους όλο το βράδυ αγκαλιάζονταν, γελούσαν και περνούσαν πολύ καλά, ενώ ο Aquaman κάποια στιγμή της έδωσε και το μπουφάν του, ώστε εκείνη να μην κρυώνει. Και ενώ όλοι έλεγαν τότε ότι έχουμε να κάνουμε με το νέο hot ζευγάρι του Hollywood, ο Momoa διέψευσε της φήμες.

Μπορεί, λοιπόν, ποτέ να μη μαθεύτηκε αν τελικά πράγματι υπήρξε έστω και ένα φλερτ ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, μαθεύτηκε όμως το νέο hot ειδύλλιο ανάμεσα στον Jason Momoa και την… Eiza Gonzalez.

Ο Jason Momoa αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με την Kate Beckinsale

Το νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε Jason Momoa και Eiza Gonzalez

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life, ο Jason Momoa και η Eiza Gonzalez έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα! «Η Eiza πρόσφατα μετακόμισε στην Ανατολική Ακτή, καθώς ταξιδεύει πάρα πολύ για επαγγελματικούς λόγους, οπότε της ήταν δύσκολο να βρίσκει χρόνο να περνά με τον Jason. Είναι ενθουσιασμένη, όμως, με το πού μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό ανάμεσά τους», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Και συνεχίζει: «Η Eiza είναι πολύ επικεντρωμένη στην καριέρα της αυτή τη στιγμή, είναι εξαιρετικά δυναμική και εργάζεται για χρόνια για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Oπότε, θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια από έναν άντρα να τη γοητεύσει πραγματικά. O Jason, βέβαια, φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά ως τώρα και να έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα».

Άλλη πηγή, πάντως, από την πλευρά του Jason Momoa αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Jason τώρα περνά από τον έγγαμο βίο στην εργένικη ζωή, οπότε πραγματικά απλώς διασκεδάζει αυτή τη στιγμή. Δεν βγαίνει με την Eiza για πολύ καιρό, οπότε τα πράγματα δεν είναι ακόμα τόσο σοβαρά».

Να σημειωθεί πως οι δυο τους δεν έχουν κάνει ακόμα καμία κοινή εμφάνιση, όμως ο Jason Momoa έχει αποκαλύψει το ενδιαφέρον του για την Eiza μιας και τα likes του σε φωτογραφίες της στο Instagram δεν έχουν… τέλος. «Ο Jason πιστεύει ότι η Eiza είναι εκπληκτική, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τη θεωρεί πολύ έξυπνη και με χιούμορ. Ο Jason δεν θέλει να κάνει σχέση αυτήν τη στιγμή, αλλά βλέπει ότι υπάρχουν προοπτικές με την Eiza και για αυτό θέλει να συνεχίσει να τη γνωρίζει καλύτερα», ανέφερε η πηγή. Ενώ άλλη πηγή συμπλήρωσε: «Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένα προγράμματα λόγω δουλειάς, αλλά βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όταν μπορούν».

https://www.instagram.com/p/CdjJBksr2Dc

Ο χωρισμός Momoa-Bonet

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Jason Momoa χώρισε με τη σύζυγό του Lisa Bonet με το πρώην πια ζευγάρι να βγάζει μια κοινή ανακοίνωση στο Instagram, η οποία ανέφερε: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής. Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση από τις ''σεισμικές δονήσεις''. Έτσι, μοιραζόμαστε την είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στον γάμο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με άλλους τρόπους. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μάθαμε να είμαστε».

Ο Momoa και η Bonet γνωρίστηκαν το 2005 και ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε από τον ρόλο της στο στο «The Cosby Show».