Η αδερφή της Heard, Whitney Henriquez, κατηγορεί τον Johnny Depp ότι απομόνωσε την Amber

Νατάσσα Σχοινά
Η αδερφή της Heard, Whitney Henriquez, κατηγορεί τον Johnny Depp ότι απομόνωσε την Amber

Η αδερφή της Amber Heard, Whitney Henriquez, καταθέτει στη δίκη

AP

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Depp ήθελε να ελέγχει ό,τι έκανε η Heard.

Η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard βρίσκεται στην προτελευταία εβδομάδα της και οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης συνεχίζουν να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον. Πρόσφατα, η 34χρονη αδερφή της ηθοποιού, Whitney Henriquez, κλήθηκε να καταθέσει και διηγήθηκε κάποια περιστατικά που, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, συνέβησαν.

Η αδερφή της Amber Heard κατηγορεί τον Johnny Depp ότι απομόνωσε την ηθοποιό

Η Whitney Henriquez καθ’όλη τη διάρκεια της κατάθεσής της αναφέρθηκε σε πληθώρα περιστατικών κατά τα οποία ισχυρίστηκε πως ο Depp ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυτά, όπως αναφέρει, συνέπεφταν με τις κρίσεις ζήλιας που πάθαινε ο ηθοποιός, φτάνοντας σε σημείο να την αποκόπτει από τους φίλους της, μέχρι και από την αδερφή της.

Λίγοι πρόσεξαν την κίνηση που έκανε η Amber Heard βγαίνοντας από το δικαστήριο

«Τα πράγματα άλλαξαν σταδιακά. Μας (την οικογένεια) περιλάμβανε όλους (ο Depp). Μέναμε σε αυτά τα υπέροχα διαμερίσματα. Ήταν μέρος της σχέσης. Ήθελε να μας γνωρίσει και εμείς να γνωρίσουμε εκείνον. Σταδιακά, άρχισε να έχει πρόβλημα με τον Brandon (ο κολλητός της Heard) και ο Brandon δεν ήταν αποδεκτός στο ποίμνιο. Μετά είχε πρόβλημα με τον Io (άλλος φίλος της Heard) και ούτε κι εκείνος ήταν πια ευπρόσδεκτός. Ακόμα και με μένα (είχε πρόβλημα). Με κατηγόρησε ότι έκανα κάτι απίστευτο που ποτέ δεν έκανα και ξαφνικά ούτε κι εγώ επιτρεπόμουν στον χώρο. Σταδιακά, (η Amber) είχε έναν πολύ μικρό κύκλο να τη στηρίξει. Ήταν δύσκολο να το βλέπεις», κατέθεσε.

Depp Heard Lawsuit

Ήθελε να ελέγχει τα πάντα

Έπειτα, η Henriquez ισχυρίστηκε πως ο Depp ήθελε να ελέγχει την κάθε κίνηση της Heard, από τους ρόλους που αναλάμβανε και τον γενικό τρόπο που χειριζόταν την καριέρα της μέχρι την ιατρική της περίθαλψη, υπονοώντας ότι ο γιατρός του της έγραφε φάρμακα που εκείνη δε χρειαζόταν.

«Στην αρχή, η Amber ήταν ένα πολύ υγιές άτομο. Αλλά, σε μία από τις προσπάθειες του Johnny για αποτοξίνωση, είχε προσλάβει τον dr. Kipper με τις νοσοκόμες του και μία προσωπική νοσοκόμα με στόχο να διασφαλίσει ότι δε θα ξανακυλούσε. Ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, απέκτησε και η Amber μία προσωπική νοσοκόμα που της έγραφε φάρμακα. Ήταν περίεργο γιατί δεν πίστευα ότι η Amber χρειαζόταν φάρμακα καθημερινά. Ακόμα και η θεραπεία της ξαφνικά ελεγχόταν ή πληρωνόταν από τον Johnny», είπε.

Depp Heard Lawsuit

Ο Depp κοιτούσε κανονικά την Henriquez στα μάτια και όχι μέσα από την οθόνη

Ο Johnny Depp κοιτούσε κανονικά την Whitney Henriquez στα μάτια την ώρα που κατέθεσε και όχι μέσα από την οθόνη που είχε μπροστά του. Σε αντίθεση με την Heard που δεν έχει κοιτάξει ούτε μία φορά από την αρχή της δίκης. Όπως αποκάλυψε η νομική του ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, ο λόγος για αυτό βρίσκεται στην απόφαση που έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια, όταν το 2016 η Heard είχε πρωτοκάνει τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Τότε, είχε υποσχεθεί στην ηθοποιό του Aquaman ότι δε θα έβλεπε ποτέ ξανά τα μάτια του.

«Είμαι ένα τίποτα για σένα. Πάντα θα είμαι ένα τίποτα για σένα. Δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ ξανά. Δε θα δεις τα μάτια μου ξανά», ακούγεται να λέει.