Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε την αλήθεια που πολλοί υποψιάζονται για τις φωτογραφίες των celebrities

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε την αλήθεια που πολλοί υποψιάζονται για τις φωτογραφίες των celebrities

Μία καλοκαιρινή φωτογραφία σε μία βροχερή ημέρα ήταν αυτό που έδωσε την αφορμή στην παρουσιάστρια.

Η ημέρα ήταν βροχερή, οριακά χειμωνιάτικη χτες (19 Μαΐου). Ξαφνικά, εκεί που είχαμε βγάλει έξω τα καλοκαιρινά μας ρούχα και ανοίξαμε τις κούτες με τα σανδάλια για να «ανασάνουμε» λίγο από τη ζέστη, ο καιρός χάλασε σε σημείο που πραγματικά δεν ξέραμε τι να φορέσουμε αν σκεφτείς ότι τα πιο ζεστά ρούχα ήταν τοποθετημένα στην άκρη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με καλοκαιρινά σε βροχερή ημέρα

Μέσα σε όλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία ποζάρει με ένα φανερά πιο καλοκαιρινό look και πέδιλα. Δηλαδή, μία εμφάνιση που δε φανταζόταν κανείς ότι θα έχει με τη βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες της ημέρας, πόσο μάλλον να δείχνει τόσο άνετη με αυτήν. Και πράγματι δεν ήταν αυτή η περίπτωση.

undefined

@stam_tsimtsili

Η 39χρονη παρουσιάστρια μπορεί να δημοσίευσε αυτό το πιο καλοκαιρινό look, αλλά οι τόσο άνετες λήψεις είχαν τραβηχτεί με ηλιοφάνεια. Για την ακρίβεια και όπως πληροφόρησε το κοινό της, η φωτογράφιση είχε γίνει με «ντάλα ήλιο», μην μπορώντας να προβλέψει ότι τελικά ήταν μέρα για μπουφάν.

«Μη με βλέπετε έτσι. Σήμερα θέλει μπουφάν. Η φωτό ελήφθη με ντάλα ήλιο.

Καλημέρα! 🦋», έγραψε η Τσιμτσιλή.

Κάπως έτσι, η Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί υποψιάζονται για τις φωτογραφίες των celebrities. Ότι, δηλαδή, ακόμα κι αν δεν το επισημαίνουν πάντα, πιθανώς να έχουν τραβηχτεί σε άλλη χρονική στιγμή από αυτήν τη δημοσίευσής τους. Ακόμα και ημέρες πριν. Άλλωστε, με το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, δεν μπορούν να αγχώνονται και για φωτογραφίσεις.

Πώς υποδέχτηκε η παρουσιάστρια τον Μάιο

Η Τσιμτσιλή υποδέχτηκε τον Μάιο με ένα πολύ ιδιαίτερο post αφιερωμένο στο πρώτο της παιδάκι, τη Νάγια, που ήρθε στη ζωή πριν 9 χρόνια. Η παρουσιάστρια τίμησε την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CdAyQi0qlom

«Σας εύχομαι καλό μήνα. 🐠

Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή.

Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά.

Όλα άλλαξαν.

Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλία σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω.

Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. ❤️

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε «Καλή Πρωτομαγιά» με ένα διαφορετικό post αφιερωμένο στην κόρη της