Γέννησε η Rihanna: Το φύλο του μωρού και όλα όσα ξέρουμε

Νατάσσα Σχοινά
Γέννησε η Rihanna: Το φύλο του μωρού και όλα όσα ξέρουμε

Η Rihanna με τον A$AP Rocky

AP

Η Riri έγινε μανούλα και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky.

Τα μεγάλα νέα που περίμεναν οι φανς της Rihanna το τελευταίο διάστημα επιτέλους έφτασαν. Η 34χρονη τραγουδίστρια που ήταν έγκυος με το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, γέννησε στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες ότι θα επέλεγε τα Barbados από τα οποία κατάγεται για τη μεγάλη μέρα, και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η Rihanna και ο 33χρονος A$AP Rocky υποδέχτηκαν στην αγκαλιά τους ένα αγοράκι στις 13 Μαΐου, εξ ου και δικαιολογείται η διαδικτυακή απουσία της τραγουδίστριας από τις 10 του μήνα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.

Τελευταία φορά πριν τη γέννα, είχαμε δει το ζευγάρι μετά την ημέρα της Μητέρας -9 Μαΐου- όταν οι δύο σταρ είχαν μία έξοδο για δείπνο στο εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica.

Το ζευγάρι που βγαίνει από τις αρχές του 2020, για πρώτη φορά ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο με μία σειρά από φωτογραφίες κατά τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Τότε, η ιδρύτρια του Fenty Beauty είχε εμφανιστεί φορώντας ένα ροζ πανωφόρι κάνοντας το κοινό να υποθέτει πως η επιλογή του χρώματος δεν είναι τυχαία και πως η τραγουδίστρια περίμενε κοριτσάκι, όμως, τελικά, διαψεύστηκαν.

https://www.instagram.com/p/CbwN1_2LiZO

Η σταρ έπειτα άρχισε να κάνει μία σειρά από εμφανίσεις με ένα ανατρεπτικό pregnancy style, στο οποίο επέλεξε outfit που άφηναν ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, δίνοντας έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα, κόντρα στα «καλούπια» σχετικά με το τι πρέπει να φοράει μία έγκυος.

Η extreme εμφάνιση της Rihanna λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky απόλαυσαν το baby shower του μωρού σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, κατά τη διάρκεια του οποίου απαγορεύτηκε η λήψη φωτογραφιών.