Η πρώην του Johnny Depp, Ellen Barkin, συμφωνεί με την Amber Heard - Το άγνωστο συμβάν στα 90s

Νατάσσα Σχοινά
Η πρώην του Johnny Depp, Ellen Barkin, συμφωνεί με την Amber Heard - Το άγνωστο συμβάν στα 90s

Η Ellen Barkin το 2017

AP

Η Barkin ενισχύει τους ισχυρισμούς της Heard για τη ζήλια του Depp.

Η πρώην του Johnny Depp, Ellen Barkin, ακούστηκε στη δίκη του ηθοποιού με την Amber Heard μέσα από μαγνητοφωνημένο βίντεο από το 2019. Σε αυτό, οι δικηγόροι της θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό στα 90s -ήταν μαζί για 6 μήνες το 1994-, με την Barkin να ισχυρίζεται πως ο Depp ήταν πολύ ζηλιάρης και ήθελε να ελέγχει τα πάντα.

Η κατάθεση της Ellen Barkin για τη σχέση της με τον Johnny Depp

Η Ellen Barkin με ένα φανερά αυστηρό ύφος ακούγεται στην κατάθεση να λέει ότι ήξερε πως ο Johnny Depp είχε εθισμό στο ποτό και στα ναρκωτικά και πως πολλές φορές τον έβλεπε υπό την επήρεια.

«-Ξέρατε ότι έπινε υπερβολικά;

Ellen Barkin: Πάντα το γνώριζα.

-Πώς το γνωρίζατε;

EB: Ήταν μεθυσμένος όλη την ώρα. Πολλές φορές.

-Τι έπινε για να μεθύσει;

EB: Κόκκινο κρασί», είπε.

Depp Heard Lawsuit

Το περιστατικό με το μπουκάλι

Έπειτα, η 68χρονη ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό κατά το οποίο ισχυρίζεται πως ο Depp πέταξε ένα μπουκάλι από τα νεύρα του, χωρίς, όμως, να χτυπήσει κάποιον.

«Ο κύριος Depp πέταξε ένα μπουκάλι κρασιού στην άλλη άκρη του δωματίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Las Vegas όταν έκανε γυρίσματα για το ‘Fear and Loathing in Las Vegas. Γινόταν ένας τσακωμός. Μεταξύ του Johnny Depp και των βοηθών στο δωμάτιο; Με τους βοηθούς; Ειλικρινά δε θυμάμαι», είπε.

Η Barkin ισχυρίζεται πως ο Depp ήταν ζηλιάρης και ήθελε να την ελέγχει

Η Barkin είπε επίσης πως ο Depp ήταν πολύ ζηλιάρης όταν οι δυο τους είχαν σχέση στα 90s και ήθελε να ελέγχει την κάθε της κίνηση. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κατέθεσε και η Heard, δηλαδή.

Λίγοι πρόσεξαν την κίνηση που έκανε η Amber Heard βγαίνοντας από το δικαστήριο

«Απλά είναι ένας ζηλιάρης άντρας. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. ‘Πού πηγαίνεις;’ ‘Με ποιον πηγαίνεις;’ ‘Τι έκανες χτες το βράδυ;’ Είχα μία γρατζουνιά στην πλάτη μου μία φορά κάτι που τον θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Γιατί πίστευε ότι έγινε επειδή εγώ έκανα σεξ με έναν άνθρωπο που δεν ήταν εκείνος», είπε.