Μήπως η Πέγκυ Ζήνα βρήκε το μυστικό για να κρατήσεις μια σχέση για περισσότερα από 26 χρόνια;

Μήπως η Πέγκυ Ζήνα βρήκε το μυστικό για να κρατήσεις μια σχέση για περισσότερα από 26 χρόνια;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον Γιώργο Λύρα, την οικογένειά της και τους ανθρώπους που στιγμάτισαν την καριέρα της.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια και της εκπομπής «Ανοιχτά» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (19.05) η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην προσωπική της ζωή και σε σημεία-σταθμούς για την καριέρα της.

Η μαμά της και το αληθινό της όνομα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την μαμά της και γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Χρυσικοπούλου. Η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε πως το βαπτιστικό όνομα της Πέγκυς Ζήνα είναι Καλλιόπη, όνομα που πήρε από την γιαγιά της.

Τα πρώτα της βήματα

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη της αγάπη τον χορό και για τα μαθήματα χορού με τον Φώτη Μεταξόπουλο σε πολύ νεαρή ηλικία. «Όταν ξεκίνησα ήθελα να γίνω ηθοποιός σε musical», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε πως είχε ψώνιο να αναγνωριστεί, να γίνει κάτι, αλλά δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, γιατί ήξερε καλά τον χώρο από τη μητέρα της που ήταν εκείνη τραγουδίστρια.

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική της κίνηση για την κόρη της Ηλέκτρα

Ο ανταγωνισμός και oι φιλίες στον χώρο

«Θεωρώ αδιανόητο τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Αισθάνθηκα τέτοια πράγματα στα πρώτα μου βήματα, το πατάω επί πτωμάτων. Όχι από γυναίκες, αλλά από άντρες, είναι τρομερό! Να πω λιγότερα τραγούδια, να μην έχω το μικρόφωνο που μου αξίζει», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη» είπε on air η Πέγκυ Ζήνα.

«Ευτυχισμένη με κάνει η ασφάλεια και η ηρεμία», τόνισε η τραγουδίστρια αποκαλύπτωντας πως την έχουν προδώσει άνθρωποι που τους θεωρούσε δικούς της.

Η κοινή πορεία με τον Γιώργο Λύρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο και manager της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη την Ηλέκτρα, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε «δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”» Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

«Eίμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου».

«Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη».

«Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ η ζωή μου, ήταν κομμάτι της. Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη, ώστε να πατήσω. Μπορεί να μη βρισκόμουν σήμερα εδώ που είμαι εάν δεν ήταν ο Γιώργος. Το ήθελε πιο πολύ από εμένα. Εγώ θα άνοιγα ακόμα πρόγραμμα, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, είναι μία πεποίθηση που κουβαλάω, ότι δεν αξίζω όσα μου ήρθαν. Δεν μπορώ να διεκδικώ, είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ ούτε τα κεκτημένα μου να διεκδικήσω. Γι' αυτό λέω ότι εάν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα ήμουν εδώ. Ήταν αδύνατον να επιβιώσει ο δικός μου χαρακτήρας στον χώρο» είπε η Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια.

«Δεν είχα δεσμό πιο πριν, είχα φλερτ. Ο μοναδικός άντρας της ζωής μου ήταν ο Γιώργος Λύρας. Δεν είχα πριν σοβαρό δεσμό, είχα σχέσεις εφηβικές, δεν είχα κάτι έναν άνθρωπο στη ζωή μου δύο-τρία χρόνια ας πούμε. Είμαστε απόλυτα συντροφάκια», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο θάνατος του μπαμπά της

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν μπαμπά στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα αν θες να χωρίσεις μόνος σου”και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας», εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Η συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο

«Η πρώτη μου επαφή με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο που τελείωνε εκείνος μια ηχογράφηση και έμπαινε εκείνος. Είχε θερμή χειραψία, για μένα αυτό σημαίνει παρά πολλά, ένιωσα δέος όταν τον είδα. Όταν ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του και επανήλθε, ένιωσα την ανάγκη να του στείλω λουλούδια στην πρεμιέρα».

«Την άλλη μέρα με ευχαρίστησε, βρήκα μήνυμά του στο τηλέφωνο, στον πληθυντικό κιόλας. Έναν χρόνο μετά, ήμουν 34, ήθελα να σταματήσω να δουλεύω για να κάνω παιδί. Δεν ήθελα να περάσω τα 35 και να μην έχω κάνει παιδί. Χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η Βένια Μητροπάνου! Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η συνεργασία με τον Μίκη Θεοδωράκη

«Ύστερα από μια πρόταση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη ξεκινήσαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία, γνώρισα τον ίδιο, με δίδαξε, μου είπε πάρα πολύ συγκινητικές ιστορίες, με τίμησε με τα λόγια του», είπε με δέος η Πέγκυ Ζήνα για τον αείμνηστο συνθέτη.

https://www.instagram.com/p/CTURlpLs9Ug

Πηγή κεντρικής: NDP