Η σύζυγος του Bruce Willis μιλάει για τις επιπτώσεις της ασθένειας του Bruce στην ψυχική της υγεία

Νατάσσα Σχοινά
Η σύζυγος του Bruce Willis μιλάει για τις επιπτώσεις της ασθένειας του Bruce στην ψυχική της υγεία

Η Emma Heming Willis έχει αναλάβει τη φροντίδα όλων στο σπίτι. 

Τον αντίκτυπο που έχει στην ψυχολογία της η πάθηση του συζύγου της, Bruce Willis, και οι γενικότερες απαιτήσεις της οικογένειάς της, μοιράστηκε η Emma Heming Willis σε συνέντευξή της στο The Bump στις 19 Μαΐου.

Η 43χρονη ηθοποιός και μοντέλο δε δίστασε να αποκαλύψει τη μεγάλη επιβάρυνση που έχει στην ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα, χωρίς, όμως, να πιστεύει ότι είναι κάποιου είδους ηρωίδα που θέτει τις ανάγκες της οικογένειάς της πάνω από τις δικές της. Απλώς μοιράστηκε την αλήθεια της ανθρώπινα.

«Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κάτι που δε με κάνει κάποιου είδους ηρωίδα. Το μέγεθος της φροντίδας για όλους μέσα στο σπίτι έχει επηρεάσει πολύ την ψυχική μου υγεία και συνολικά την υγεία μου, και δεν έχει ωφελήσει κανέναν στην οικογένειά μου», είπε ανάμεσα στα άλλα.

https://www.instagram.com/p/CdEoTlIvVyL

Bruce Willis: Η βόλτα στη φύση με τη σύζυγό του μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την αφασία

Η ανακοίνωση της απόσυρσης του Bruce Willis από την υποκριτική

Ο Bruce Willis αποφάσισε στην ηλικία των 68 ετών να αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς διαγνώσθηκε με αφασία.

Η αφασία είναι μία κλινική πάθηση, η οποία αφήνει τον ασθενή ανήμπορο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά. Κάποιοι ασθενείς δυσκολεύονται να βρουν τις σωστές λέξεις για αυτό που θέλουν να πουν, μπερδεύονται και χρησιμοποιούν άλλες, δεν μπορούν να συντάξουν μεγάλες προτάσεις ή συντάσσουν με τέτοιον τρόπο που οι άλλοι είναι δύσκολο, ακόμα και αδύνατο να τους κατανοήσουν. Σύμφωνα με το Johns Hopkins, αυτό οφείλεται σε εγκεφαλική βλάβη στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου, αυτού, δηλαδή, που ελέγχει τη γλώσσα. Δεν επηρεάζει, όμως, την ευφυΐα του ασθενή.

Η μεγαλύτερη κόρη του Willis και της Demi Moore, Rumer, και οι αγαπημένοι του άνθρωποι έκαναν μία ανάρτηση για τους θαυμαστές του ηθοποιού ώστε να τους ενημερώσουν για την απόφαση της απόσυρσης.

https://www.instagram.com/p/Cbu-CyELWio

«Προς τους φανταστικούς θαυμαστές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώσθηκε με αφασία που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Bruce αποσύρεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα για εκείνον. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμάμε τη συνεχιζόμενη αγάπη σας, τη συμπόνια σας και τη στήριξή σας. Προχωράμε με αυτό ως μία δυνατή οικογενειακή μονάδα και θέλαμε να φέρουμε και τους φανς, γιατί ξέραμε πόσα σημαίνει για εσάς. Όπως πάντα λέει ο Bruce ‘Γλεντήστε’ και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Με αγάπη, η Emma, η Demi, η Rumer, η Scout, η Tallulah, η Mabel και η Evelyn», έγραψε.