Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει και ο Σταύρος ομολογεί στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί του

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει και ο Σταύρος ομολογεί στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί του

Το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα κάνει ευάλωτο τον Σταύρο που θα τα ομολογήσει όλα στον Αστέρη. 

Τα γονίδια της μαμάς Καλλιόπης στην πονηριά έχει κληρονομήσει ο Αστέρης στον Σασμό του Alpha. Δεν του φαινόταν εξαρχής. Θα φανεί από όσα κάνει στην συνέχεια αφού γίνεται ο κολλητός, φίλος εμπιστοσύνης για τον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρώς. Ο οποίος είναι ανυποψίαστος. Άθελα του θα κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου για την συνέχεια.

Η Αργυρώ κρύβει το προβλήμα υγείας που αντιμετωπίζει

Οι χαρές της Μαρίνας και του Αντώνη είναι το κεντρικό μας θέμα τις επόμενες μέρες. Το ζευγάρι επιτέλους μετά από 22 χρόνια θα είναι μαζί και θα ετοιμάζει τον αρραβώνα του. Οι τηλεθεατές εξάλλου όπως σας έχουμε πει, τους έχουν ανακυρήξει ως το top ζευγάρι του Σασμού, ξεπερνώντας τον Μαθιό και την Βασιλική.

Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης έσμιξαν ξανά και το Twitter τους αποθέωσε - Η πρόταση γάμου και η αναβολή

Όμως ο αρραβώνας δεν θα έχει αίσιο τέλος, λόγω του προβλήματος υγείας που εμφανίζεται ξαφνικά στην Αργυρώ. Η ίδια είχε πάει για εξετάσεις γιατί δεν αισθανόταν καλά και τελικά η νεφροπάθεια που αντιμετωπίζει θα τα ανατρέψει όλα. Η Μαρίνα και ο Αντώνης προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και αφήνουν προσωρινά τα προσωπικά τους σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CdwHPyPlgKj

Κεραυνός εν αιθρία για τον Αστέρη

Πριν φτάσουμε σε αυτό, η Αργυρώ έχει υποψιαστεί πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της και είναι προβληματισμένη και απόμακρη από τον Σταύρο. Ο οποίος νιώθει ξένος στην Κρήτη και μόνος. Εκεί θα εμφανιστεί ο Χρήστος, ο νέος κολλητός του φίλος στην Κρήτη. Ο Χρήστος όμως είναι ο Αστέρης!

Με αυτό το όνομα του παρουσιάστηκε και γίνεται ο έμπιστος του. Πάνω στο αδιέξοδο που νιώθει με την Αργυρώ του εξομολογείται πως αγάπησε πολύ το παιδί της. Τον μικρό Πετρή. Σαν δικό του παιδί. Αυτό το σαν δικό του παιδί πέφτει σαν κεραυνός στο κεφάλι του Αστέρη. Τώρα πια ξέρει. Οι υποψίες του βγήκαν αληθινές.

Πάντως το κοινό που αρχικά δεν συμπαθούσε τον Σταύρο, σιγά - σιγά θα αλλάξει γνώμη. Με όλα αυτά που του συμβαίνουν ενώ είναι τόσο αξιοπρεπής και καλοσυνάτος τηλεοπτικός ήρωας, αξίζει την αγάπη του Twitter.