Το πάρτι έκπληξη της Υβόννης για την γιορτή της κόρης της και η διπλή χαρά του Αντώνη Ρέμου

Το πάρτι έκπληξη της Υβόννης για την γιορτή της κόρης της και η διπλή χαρά του Αντώνη Ρέμου

Η μονάκριβη κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, είχε χθες την γιορτή της και οι γονείς της, οργάνωσαν ένα μοναδικό πάρτι δίπλα στην θάλασσα. 

Κωνσταντίνου και Ελένης χθες και η μισή showbiz είτε γιόρταζε, ή είχε ένα οικείο της πρόσωπο που είχε την τιμητική του. Για τον Αντώνη Ρέμο, η χαρά ήταν διπλή. Γιόρταζε η αγαπημένη του μητέρα αλλά και η κόρη του που έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της. Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέλαβε δράση και οργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι για την κόρη τους, δίπλα στην θάλασσα, με εκείνη στα καλύτερα της και με αμιγώς καλοκαιρινό look.

https://www.instagram.com/p/Cd1KW_ujDuR

Η Ελένη της καρδιάς τους

Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, πριν από 7 χρόνια, ήρθε στον κόσμο η μικρή Ελένη, η μονάκριβη κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Ο δικός τους έρωτας ολοκληρώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο και η ζωή τους άλλαξε. Το κέντρο του κόσμου τους, έγινε η κόρη τους και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος χέρι - χέρι με την κορούλα τους σε ταξίδι στις Κάννες

https://www.instagram.com/p/CZ9GuPcjccV

Η Ελένη που φυσιογνωμικά μοιάζει στην μαμά Υβόννη, είχε χθες την γιορτή της και αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για το πρώτο καλοκαιρινό πάρτι της οικογένειας. Μετά από τις εκατοντάδες ευχές που δέχθηκαν από νωρίς το πρωί, λίγοι φίλοι αλλά και συγγενείς, βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί δίπλα στο κύμα, το οποίο είχε διακοσμηθεί με πολλά μπαλόνια, κατασκευές και παιχνίδια, για την Ελένη και τους φίλους της που ήταν καλεσμένοι στην γιορτή. Ο Αντώνης Ρέμος που έχει δηλώσει πως είναι χαζομπαμπάς, έλαμπε από χαρά και μάλιστα ήταν...διπλή.

remosivonni.jpg

Χθες γιόρταζε επίσης η μητέρα του Ελένη, η Ελενίτσα του όπως συχνά την λέει στην οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον αγώνα που έδωσε εκείνη μετά το διαζύγιο με τον πατέρα του για να μεγάλώσει στην Γερμανία, εκείνον αλλά και την αδελφή του.

Παρούσα στο πάρτι φυσικά ήταν και η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και ο καλός τους φίλος και φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός, η Ρούλα Ρέβη και ο έτερος κουμπάρος Κώστας Πηλαδάκης, συνοδευόμενος από την Ναυσικά, άρτι αφιχθείσα από το Survivor.

Photo credits Instagram @Yvonini