Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και προκάλεσε με το νυφικό της (photos)

Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και προκάλεσε με το νυφικό της (photos)

Η παραμυθένια τελετή του γάμου στην Ιταλία και οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της Kourtney Kardashian και του Travis Barker με το παράξενο νυφικό και το θρησκευτικό μοτίβο. 

Τελικά δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της Κourtney Kardashian και του Travis Barker να κάνουν τον γάμο τους στην Ιταλία. Είχαν σκεφτεί όλο το concept, γιατί περί αυτού πρόκειται. Ακόμη και το νυφικό της ήταν σε καθαρά Ρωμαιοκαθολικό κλίμα, με διάθεση λίγο να μας προκαλέσει, για να συζητηθεί. Η μαμά Kris Jenner από την άλλη είχε ράψει και φόρεμα που έγραφε Portofino.

Οι Kardashians είναι ήδη στην Ιταλία για τον δεύτερο γάμο της Kourtney και του Τravis Barker

Μadonna mia

Μετά τον πρώτο τους γάμο που ήταν πολιτικός, πριν από λίγες ημέρες στην Santa Barbara στην Καλιφόρνια, ήρθε η ώρα για την Kourtney Kardashian και τον Travis Barker να κάνουν και τον θρησκευτικό. Μόνο που δεν ξέραμε ότι οι δυό τους ήταν τόσο θρησκευόμενοι, δίνοντας μία παραπάνω έμφαση στο καθολικό στοιχείο, λες και παντρεύονταν στο Βατικανό.

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR

Το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό Dolce & Cabanna με το μεγάλο πέπλο της Kourtney είχε μοτίβο την μορφή της Παναγίας. Και όχι μόνο την ώρα της τελετής.

kourtneywedding5.jpg

Η αμερικανίδα celebrity έβαλε και ένα άλλο φόρεμα αργότερα, προφανώς για κάποιο από τα δύο πάρτι του ζευγαριού στο επιβλητικό κάστρο του Πόρτοφινο, Castello Brown. Το μίνι φόρεμα Dolce & Cabanna με το μπλε πέπλο, είχε πάλι την μορφή της Παναγίας. Ούτε η Madonna τέτοια εμμονή. Βέβαια κάποια ιταλικά μέσα ήδη έχουν αρχίσει να σχολιάζουν το γεγονός, όχι μόνο από την θρησκευτική του άποψη, αλλά από άποψη αισθητικής.

https://www.instagram.com/p/Cd3QX-HoA3O

Μην ξεχνάμε ωστόσο ότι αυτός ο γάμος, ο τρίτος κατά σειρά, αν λάβουμε υπόψη μας και εκείνο που έγινε στο Λας Βέγκας, θα είναι μέρος του οικογενειακού τηλεοπτικού reality των Kardashians, οπότε, έπρεπε να έχει την πολυτέλεια που του αρμόζει.

https://www.instagram.com/p/Cd4HaZlvGhD

Πάντως οι ιταλοί παπαράτσι, τα έδωσαν όλα στον κυνήγι αδελφών, φίλων και παιδιών της οικογένειας.

Από ότι είδαμε και από τις φωτογραφίες που τράβηξε η Alabama, κόρη του Travis, στην τελετή η διακόσμηση ήταν με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και πάλι μπροστά η μορφή της Παναγίας, ενώ οι νεόνυμφοι κάθονταν στα ειδικά σκαμπώ που χρησιμοποιούνται στους καθολικούς ναούς.

DPG Network