Survivor: Μήπως το ειδύλλιο Βρισηίδας - Σπύρου είναι μέρος στρατηγικής; Το Twitter συμφωνεί

Survivor: Μήπως το ειδύλλιο Βρισηίδας - Σπύρου είναι μέρος στρατηγικής; Το Twitter συμφωνεί

Η Βρισηίδα και ο Σπύρος είναι το νέο αγαπημένο θέμα συζήτησης του παιχνιδιού.

Το τελευταίο διάστημα, τα επεισόδια του Survivor χαρακτηρίζονται και από τη σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα. Άλλωστε, τα ειδύλλια συνήθως «πουλάνε» στο κοινό, ειδικά σε ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου τόσους μήνες οι συμμετέχοντες είναι αποκλεισμένοι μαζί και έχουν κάθε ευκαιρία να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλον.

Ωστόσο, αυτό το νέο ειδύλλιο έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Η Βρισηίδα, ενώ ήταν για αρκετό καιρό στο top των αγαπημένων παικτών του κοινού, τώρα προβληματίζει και ξαφνικά τίθενται υπό αμφισβήτηση οι προθέσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cd35i6ssHJw

Ειδύλλιο ή στρατηγική;

Μεγάλη μερίδα των θεατών αμφισβητεί το κατά πόσο αυτό που έρχεται στις οθόνες είναι αληθινό. Μέσα από διάφορα σχόλια κατηγορούν τόσο τη Βρισηίδα όσο και τον Σπύρο ότι τα αισθήματά τους δεν είναι αληθινά, υπονοώντας ότι μάλλον πρόκειται για μέρος στρατηγικής ώστε να ανεβάσουν τα νούμερα και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22/5, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κόκκινη Ομάδα αναδείχτηκε ο Σπύρος, με τη Βρισηίδα να μην μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια της.

«Εδώ που έχουμε φτάσει, είναι λογικό ο Σπύρος να είναι υποψήφιος στην Κόκκινη Ομάδα, γιατί τα παιδιά είναι πολύ πιο γρήγορα. Αλλά ο Σπύρος είναι εξίσου πολύ καλός στους στόχους, απλά δεν προλαβαίνει να φτάσει γιατί οι αντίπαλοι είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Οπότε είναι δεδομένο, το περίμενα. Είμαι πολύ στενοχωρημένη για αυτό, γιατί έχω έρθει πολύ κοντά με τον Σπύρο όπως ξέρουμε και πραγματικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Γιατί, αν βγει με άλλον δυνατό παίκτη, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι. Και δε θέλω με τίποτα να φύγει», είπε η παίκτρια.

Τα σχόλια του κοινού

Οι θεατές, την ώρα που έβλεπαν το επεισόδιο και το ειδύλλιο Ανδριώτου – Μαρτίκα ήρθε στο προσκήνιο, άρχισαν να σχολιάζουν με ποικίλα επικριτικά σχόλια.