Φέρνει η αποχώρηση του Καραγκούνια το τέλος της τοξικότητας στο Survivor ή μήπως περιμένουμε πολλά;

Πατούλια Κατερίνα
Φέρνει η αποχώρηση του Καραγκούνια το τέλος της τοξικότητας στο Survivor ή μήπως περιμένουμε πολλά;

Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα αλλά όλοι απορούν αν η τοξικότητσ αποτελεί παρελθόν για το Survivor.

Μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες φυσιογνωμίες στο φετινό Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο και έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα όπου και μοιράστηκε τα πρώτα του stories στο Instagram.

Δύο stories από ελληνικό έδαφος αφιέρωσε ο Τάκης στο σουβλάκι που ήθελε πώς και πώς να απολαύσει μετά από μήνες μακριά από τη χώρα μας και ένα story με την κόρη του που το περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά, δημοσίευσε ο Μισθοφόρος του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Έφυγε το μαύρο σύννεφο του Τάκη

Από τη μεριά τους, οι παίκτες που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο, φάνηκαν να έχουν ανακουφιστεί με την αποχώρηση του Καραγκούνια, τροποποιώντας την ατομική καλύβα του Τάκη σε καλύβα που θα στεγάσει πια τον έρωτα του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο Άρης Σοϊλέδης, ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Καραγκούνια μέσα στο Survivor, δεν έκρυβε την χαρά του για την αποχώρηση αυτή, μόλις χτες, τονίζοντας πως από το ριάλιτι επιβίωσης έχει φύγει το μαύρο σύννεφο του Τάκη, ενός παίκτη που δεν χαμογελούσε ποτέ.

Τάκης κατά Άρη ακόμα και μετά το Survivor

Ο ίδιος ο Καραγκούνιας, στις πρώτες του δηλώσεις, είχε εξηγήσει πως δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει καθώς το Survivor αποτελούσε για εκείνο έναν όνειρο ζωής και δεν είχε αποφύγει να ρίξει τα βέλη του προς τον Σοϊλέδη:

283569613_953219975374471_4246128743825665387_n.jpg

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ. Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα», ήταν μερικά από τα πρώτα λόγια του Άρη.

Τελείωσε η τοξικότητα στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τάκη;

Αυτό που έχει σημασία, σχεδόν 1,5 μήνα πριν το τέλος του φετινού Survivor είναι αν μαζί με τον Καραγκούνια, θα τελειώσει και η λαίλαπα τοξικότητας στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης ή αν ο Καραγκούνιας άφησε πίσω του άξιους αντικαταστάτες για να συνεχίσουν το ταξίδι επιβίωσης στην ανθρωποφαγία. Το φετινό Survivor, έδειξε πως η τοξικότητα μπορεί να ξεπηδάει σαν λερναία ύδρα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με τον Βαλάντη, τον οποίο αποχαιρετήσαμε αρχικά για να τον διαδεχτεί ο εξίσου τοξικός Καραγκούνιας.

Θα είναι άραγε αρκετό το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα για να παραμείνει η τηλεθέαση σε υψηλά επίπεδα ή θα πρέπει να ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα στους παίκτες; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως ο πραγματικός νικητής του φετινού Survivor, είναι με σιγουριά ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να σπάσει κάθε κανονισμό, να εξασφαλίσει έξτρα φαγητό, να μιλήσει στο κινητό, να πιαστεί στα χέρια και να γλιτώσει με επιπλήξεις και με καμία πραγματική τιμωρία, θέτοντας πια σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Ίσως εκεί, αυτός που θα τιμωρήσει τον Άρη, να είναι ο ίδιος ο κόσμος.

survivorgreece_takis_karagkounias.jpg