Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ γράφουν το φινάλε της χρονιάς με έναν γάμο και έναν χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ γράφουν το φινάλε της χρονιάς με έναν γάμο και έναν χωρισμό

Στην σκιά των ερευνών του Φραγκιαδάκη για τον φόνο του Στεφανή ο Μαθιός, στο παρασκήνιο της ασθένειας της η Αργυρώ. Η ζωή και των δύο αλλάζει ριζικά. 

Η ανατροπή της ανατροπής στα επόμενα επεισόδια του Σασμού και το φινάλε έρχεται για να κλείσει η σεζόν με ένα ερωτηματικό. Θα συλληφθεί τελικά ο Μαθιός, ή θα προλάβει να ντυθεί γαμπρός δίπλα στην Βασιλική; Η Αργυρώ θα λήξει τον γάμο της με τον Σταύρο; Πάντως σήμερα θα πάρει μεγάλη λαχτάρα καθώς θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τον Αστέρη.

Όλα εξαρτώνται από τον...Μανόλη

Ο Φραγκιαδάκης ανακοινώνει σήμερα στον Μανόλη πως άνοιξε ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή. Ο μικρός παγώνει και ο αστυνόμος με τον τρόπο του θέλει να τον κάνει να μιλήσει. Αν καταθέσει εκείνος πως δολοφόνος είναι ο Μαθιός, έληξε η υπόθεση. Παράλληλα τον παρακινεί να φύγει για την Αμερική με υποτροφία. Έχει μία λογική αυτό. Του επισημαίνει με πλάγιο τρόπο, πως αν είναι μακριά, κανείς από τους Σταματάκηδες δεν θα είναι κοντά του για να τον πειράξει. Έξυπνο.

Έξυπνη και η κίνηση του Alpha, να λήξει την σεζόν με τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. Ανεξάρτητα από τα οφέλη της τηλεθέασης, είναι και σεναριακά μία κίνηση, που θα δώσει μία άλλη κατεύθυνση στις εξελίξεις, στην επόμενη σεζόν. Θα κλείσουμε λοιπόν τα επεισόδια της χρονιάς, με μπαλωθιές και χαρές και το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, το οποίο θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την νέα του ζωή. Μέχρι να αποφασίσει η Καλλιόπη να κάνει πράξη την δολοφονία της Βασιλικής. Η καπετάνισσα προς το παρόν, ανησυχεί για τον Μαθιό μήπως αντί να τον καμαρώσει γαμπρό, τον δει στην φυλακή.

https://www.instagram.com/p/Cd23_TUqvMC

Ο Μανόλης δεν θα μιλήσει ακόμη. Ο Φραγκιαδάκης θα φτάσει στην αλήθεια δια της πλαγίας οδού και όχι με την βοήθειά του. Πλαγίως, η Αργυρώ έχει αρχίσει και λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, να απομακρύνεται από τον Σταύρο. Τις συνθήκες του οριστικού τους χωρισμού, θα τις δούμε από τα προσεχή επεισόδια μέχρι και τα πρώτα της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει και ο Σταύρος ομολογεί στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί του

Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, θα έχουμε και άλλες ανατροπές οσονούπω.

DPG Network