Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δολοφονεί τον Ξανθό και η Ελένη με τον Λάμπρο του δίνουν καταφύγιο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δολοφονεί τον Ξανθό και η Ελένη με τον Λάμπρο του δίνουν καταφύγιο

Παίρνει εκδίκηση ο Ζάχος αλλά δεν θα είναι ο μόνος, πριν λήξει φέτος ο τρίτος κύκλος της σειράς. Ο Ξανθός θα είναι η πρώτη δολοφονία σε έναν νέο κύκλο «απωλειών», δίκαιων ή και άδικων.  

Η δικαίωση είναι η λέξη κλειδί στις Άγριες Μέλισσες. Πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς, το έχουν ήδη επισημάνει σε συνεντεύξεις τους. Από σήμερα και μετά ανοίγει αυτός ο κύκλος. Θα έχουμε θύματα, αλλά δεν θα αποδοθεί σε όλα και σε όλους, δικαιοσύνη. Ξεκινάμε με την δολοφονία του Ξανθού από τον Ζάχο και ακολουθούν και άλλες εξελίξεις.

https://www.instagram.com/p/Cdxci49NNmp

Ο Ζάχος σκοτώνει τον Ξανθό και το σχέδιο του Νικηφόρου ναυαγεί

Κωνσταντής και Νικηφόρος καταφέρνουν να πείσουν τον Ξανθό, να βγάλει τον Μεγαρίτη από το σχέδιο του αεροδρομίου. Η εμπορική συμφωνία των τριών τους, ανησυχεί μόνο τον Δούκα και την Μυρσίνη. Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο ίδιος ο Μεγαρίτης. Ο Ακύλας, με τις μπουλντόζες απειλεί το Διαφάνι και η Ελένη με τον Λάμπρο καταστρώνουν έναν νέο σχέδιο. Κάνουν οπισθοχώρηση. Ανάμεσα στα σχέδια και το κρίσιμο παρασκήνιο, ο Λάμπρος θα λάβει μεγάλη χαρά και θα αναπτερωθεί το ηθικό του. Η Αιμιλία του προτείνει να διδάξει ξανά για λίγο στο σχολείο.

labros_agriesmelisses.jpg

Σε λίγο όμως το ζευγάρι το περιμένει μεγάλη λαχτάρα. Ο Ζάχος θολωμένος σκοτώνει τον Ξανθό και όταν συνέρχεται καταλαβαίνει τι έχει κάνει και αναζητά καταφύγιο στο Σταμιρέικο. Η Ελένη φυσικά αγνοεί τον κίνδυνο, δίνοντας καταφύγιο στον Ζάχο. Αυτή η δολοφονία τα αλλάζει όλα και τα αγόρια των Σεβαστών θα βρουν την ευκαιρία να δώσουν το τελευταίο χτύπημα στον Ακύλα. Το σχέδιο του αεροδρομίου ναυαγεί και το Διαφάνι σώζεται.

https://www.instagram.com/p/CdwFyyZARie

Τώρα όμως ξεκινά η διαδρομή προς το φινάλε της σειράς. Η τελική αναμέτρηση θα ξεκινήσει από την Πηνελόπη προς τον Δούκα και θα κορυφωθεί από τον Μελέτη προς τον Ακύλα. Υπάρχουν όμως και άλλοι ανοικτοί λογαριασμοί. Ήρθε η ώρα για να κλείσουν παλιές πληγές και παλιοί λογαριασμοί.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται