MasterChef: Ο Χριστόφορος αποχώρησε αλλά η μαμά του έγινε trend στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ο Χριστόφορος αποχώρησε αλλά η μαμά του έγινε trend στο Twitter

Η έκπληξη με τις οικογένειες των παικτών που εμφανίστηκαν στο στούντιο του MasterChef, έφερε δάκρυα αλλά και πολλά γέλια για την ομοιότητα που είχαν οι μαμάδες με τα παιδιά τους. 

Μόνο το «ζακέτα να πάρεις» δεν ακούστηκε χθες στο επεισόδιο του MasterChef, γιατί είχαμε την κλασσική επίσκεψη από τις οικογένειες των παικτών. Οι εντυπωσιακές μαμάδες έκλεψαν την παράσταση και ειδικά του Γιάννου και του Χριστόφορου. Το Twitter τις αποθέωσε, αλλά έδωσε και τα συγχαρητήρια στον Πάνο, γιατί την πανέμορφη και μικρή σε ηλικία μαμά του.

Ο Χριστόφορος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε και μάλιστα έφυγε με σουβενίρ, πιάτο, με τις υπογραφές των κριτών. Ο πιο cool και αστείος παίκτης του διαγωνισμού, δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση.

https://www.instagram.com/p/Cd6iHxLDsBf

Ξύπνησαν αναμνήσεις

Οι αναμνήσεις από το φαγητό της μαμάς και τα οικογενειακά τραπέζια, ήταν το θέμα του τελευταίου mystery box της χρονιάς και οι κριτές έδωσαν το ελεύθερο, στους έξι παίκτες να επιλέξουν ότι υλικά ήθελαν. Στην αρχή τους έδωσαν και ένα συναισθηματικό boost με βιντεοσκοπημένα μηνύματα από την οικογένειά τους.

https://www.instagram.com/p/Cd6OuHnKIYe

Μέχρι που τελικά εμφανίστηκαν οι δικοί τους άνθρωποι και οι συγγενείς τους στο στούντιο και επικράτησε πανικός χαράς και αρκετή συγκίνηση. Βέβαια κάποιοι επεσήμαναν ότι η μόνη μάνα που είναι ταυτισμένη με το MasterChef, είναι η κυρία Μαρία, η μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

mamakoutsopoulou.JPG

Μετά τις απαραίτητες αγκαλιές και τα φιλιά, ήρθε η ώρα της μαγειρικής. Οι συγγενείς έμειναν στον εξώστη ως κοινό και το ρεσιτάλ ξεκίνησε η μαμά του Χριστόφορου με την ακατάστατη κουζίνα του γιου της. Την παράσταση έκλεψε η μαμά του Γιάννου. Εκπληκτική η ομοιότητα τους όπως επεσήμανε και το Twitter και μία γυναίκα με ευρωπαϊκό αέρα και κομψότητα. Και η μαμά του Πάνου ωστόσο ήταν εντυπωσιακή.

MasterChef: Ο Νικήτας νίκησε δίκαια το Green Award αλλά ο Χριστόφορος εκνεύρισε το κοινό στο Twitter

mamapanou_masterchef.jpg

Ιδιαίτερο σασπένς με τις οικογένειες δεν είχαμε και κάποιοι από τους χρήστες θυμήθηκαν την επική αντίστοιχη ημέρα πριν ένα χρόνο όπου η Ανούς γνώρισε τους γονείς του Διονύση, δηλαδή τα μελλοντικά πεθερικά της.

Οι παίκτες έκαναν κάποια παραδοσιακά οικογενειακά φαγητά τους, αλλά κάπως πιο γκουρμέ και τελικά το πιο αδύναμο πιάτο ήταν εκείνο του Χριστόφορου. Σήμερα θα έχουμε και νέα αποχώρηση φτάνοντας έτσι στην τελική 4άδα. Μας χωρίζουν πια δύο μόνο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό.