Ο γιος της Δούκισσας πήρε το πρώτο του μετάλλιο κι εκείνη δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Νατάσσα Σχοινά
Ο γιος της Δούκισσας πήρε το πρώτο του μετάλλιο κι εκείνη δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μεγάλωσε και φέρνει τις πρώτες του επιτυχίες στο σπίτι, με τη Δούκισσα να έχει ενθουσιαστεί.

Κάθε μανούλα χαίρεται με τις επιτυχίες των παιδιών της. Είτε αυτές είναι μεγάλες είτε μικρές. Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, τα πράγματα μεγαλοποιούνται και αυτό είναι κάτι πολύ λογικό ειδικά όσο μικρότερο είναι το παιδί. Φαντάσου τι γίνεται στην περίπτωση ενός μεταλλίου.

Η Δούκισσα Νομικού δε φαντάζεται πια το τελευταίο σενάριο, αφού ο γιος που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββας, τής έφερε το πρώτο του μετάλλιο στο σπίτι.

Το πρώτο μετάλλιο του Σάββα

Ο Σάββας που έχει κλείσει πια τα 4 πήρε το πρώτο του μετάλλιο και η ευτυχισμένη μαμά το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

doukissa_nomikou_savvas_metallio.jpg

«Το πρώτο μετάλλιο του γιου μου. Να το βάλω σε κορνίζα; Πλέξι Γκλας; Χαχα δώστε μου ιδέες», είπε η Δούκισσα απευθυνόμενη στο κοινό της. Το 35ρονο μοντέλο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όπως και κάθε «πρώτη» φορά που κάποιο από τα παιδιά της κάνει κάτι.

Η πρώτη μέρα του Σάββα στο σχολείο

Τη Δευτέρα 13/9 του 2021, η Δούκισσα συνόδευσε τον γιο της στο σχολείο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, στην οποία ο Σάββας με την τσαντούλα του τρέχει μπροστά και από πίσω ακολουθεί η μαμά Δούκισσα.

https://www.instagram.com/p/CTwIQhBDvK5

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα. Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά μαζί, με όλα τα παιδάκια που ξεκινούν το σχολείο! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε. Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κι εγώ;», έγραψε η Δούκισσα στο caption της φωτογραφίας της.

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες μέρες τους γιου της στο σχολείο και το γλυκό παράπονο (video)

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, ο Σάββας έγινε μεγάλος αδερφός με την έλευση την Αναστασίας.