Μαρτίκας και Εμμανουήλ είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι στο Survivor και το Twitter βλέπει μάχη τιτάνων

Πατούλια Κατερίνα
Μαρτίκας και Εμμανουήλ είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι στο Survivor και το Twitter βλέπει μάχη τιτάνων

Μετά την αλλαγή στους κανόνες εξαιτίας των ασθενειών, οι μοναδικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ένα βακτήριο ήταν αρκετό να φέρει τα πάνω – κάτω στους κανόνες του Survivor για μια ακόμα φορά. Οι νέες ομάδες δεν πρόλαβαν να συστηθούν και είχαμε μια ίωση γαστρεντερίτιδας να θερίζει στον Άγιο Δομίνικο την ομάδα των Κόκκινων με τη Μαίη και τον Στάθη αλλά και τον Τάλα να βγαίνουν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Γιώργος Λιανός είχε ήδη προειδοποιήσει τις ομάδες για την αλλαγή των κανόνων:

«Σε περίπτωση νίκης των Κόκκινων, δεν θα παίξουν για την ατομική ασυλία, ενώ σε περίπτωση νίκης των μπλε, θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία και θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Έτσι θα προκύψουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι τρεις», είχε πει ο παρουσιαστής και αυτό και συνέβη με τους Μπλε να χάνουν τον αγώνα ατομικής ασυλίας και να ψηφίζουν από την κάλπη τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Την ατομική ασυλία για τους Μπλε κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος με μια ακόμα διαμάχη, αυτή με τον πάλαι ποτέ κολλητό του Τάλα, έκανε το κοινό να απορήσει με πόσο ακόμα κόσμο θα τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μισθοφόρος του Survivor 2017 κάνει τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις για το παιχνίδι στο Twitter

Μαρτίκας vs Εμμανουήλ και ο Κωνσταντίνος ξεσπάθωσε:

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την υποψηφιότητά του κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος θα αγωνιστεί για να παραμείνει για ένατη φορά.

«Τώρα είναι η τέταρτη φορά που δοκιμάζομαι. Έχω δυναμώσει και έχω τη θέληση να μείνω αλλά δεν είδα τον Σπύρο να λέει να μείνω εγώ. Ο Σπύρος μονίμως βρίσκει ένα μαξιλαράκι για να ζητά να παραμείνει. Αναρωτιέμαι αν φύγω κι εγώ, δεν θα βρεις ξανά πρόφαση να μείνεις», είπε ο Εμμανουήλ, με τον Μαρτίκα να απαντά.

«Επειδή βρισκόμαστε οι δυο μας σε αυτή τη θέση. Κωνσταντίνε θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι αυτή η νέα ομάδα που δεν έχουμε δείξει όσα θέλουμε με δύο παιδιά που ατύχησαν να αρρωστήσουν. Ο δεύτερος πολύτιμος λόγος, είναι η Βρισηίδα, που θέλω να σταθώ δίπλα της. Ευχαριστώ τον κόσμο που για ένατη φορά θα δοκιμαστώ σε αυτή τη θέση», είπε ο φαρμακοποιός.

Το Twitter βλέπει πάντως παραμονή του Μαρτίκα

Και τα σχόλια είναι επικά!