Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ κάνει ιππασία και εκείνη «λιώνει»

Ιωάννα Τζανή
Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ κάνει ιππασία και εκείνη «λιώνει»

Η 7χρονη φαίνεται πως μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα άλογα με τη μαμά της.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια γλυκιά και περήφανη μανούλα, που περνάει πολλές όμορφες στιγμές με την 7χρονη κόρη που έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Ρέμο.

Aυτή τη φορά, το μοντέλο ανέβασε σε Insta story της μια φωτογραφία της μονάκριβης κόρης της να κάνει ιππασία και όπως φαίνεται, η μικρή έχει κληρονομήσει από τη μαμά της την αγάπη της για τα άλογα και το συγκεκριμένο άθλημα.

Το πάρτι έκπληξη της Υβόννης για την γιορτή της κόρης της και η διπλή χαρά του Αντώνη Ρέμου

Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ιππασίας, η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογράφισε την Ελένη να ιππεύει το δικό της άλογο και εκείνη καμαρώνει παρακολουθώντας την.

1653389135906-711995145-yvonini_283486265_541080797412689_8675893249639557113_n.jpg

Στο story που δημοσίευσε στο Instagram, η Υβόννη έγραψε «My girl», ενώ βλέποντας τη φωτογραφία μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η 7χρονη ιππεύει με άνεση, καθώς έχει ξεκινήσει μαθήματα από μικρή ηλικία.

Το πάρτι έκπληξη της Υβόννης για την γιορτή της κόρης της

Το περασμένο Σάββατο, ανήμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης, η κόρη της Υβόννης και του Αντώνη γιόρταζε και η Μπόσνιακ ανέλαβε δράση και οργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι για την κόρη τους, δίπλα στην θάλασσα, με εκείνη στα καλύτερα της και με αμιγώς καλοκαιρινό look.

Η Ελένη της καρδιάς τους

Στις 14 Φεβρουαρίου, πριν από 7 χρόνια, ήρθε στον κόσμο η μικρή Ελένη, η μονάκριβη κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Ο δικός τους έρωτας ολοκληρώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο και η ζωή τους άλλαξε. Το κέντρο του κόσμου τους, έγινε η κόρη τους και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Πηγή φωτογραφίων: @yvonini