MasterChef: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Ανατροπή με τη φιναλίστ Καλλιόπη

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Ανατροπή με τη φιναλίστ Καλλιόπη

Είναι ο Πάνος και η Καλλιόπη το ζευγάρι του τελικού όπως λένε οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες; 

Ο κύβος ερρίφθη για το MasterChef για να χρησιμοποιήσουμε και μία προσφιλή έκφραση. Σήμερα θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση, πριν οδηγηθούμε την επόμενη εβδομάδα στην επιλογή των δύο παικτών που θα φτάσουν στον τελικό. Ο oποίος θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου με την τέταρτη δοκιμασία και την ανακοίνωση live του αποτελέσματος. Η «βόμβα» που έπεσε πριν από λίγη ώρα, αναφέρει τον Πάνο αλλά και την Καλλιόπη ως τελικούς φιναλίστ. Η μεγάλη έκπληξη είναι ο αποκλεισμός του Γιάννου ο οποίος ήταν το μεγάλο φαβορί.

https://www.instagram.com/p/Cd6oHc8jVLH

Η Καλλιόπη γράφει...ιστορία

Η εξέλιξή της υπήρξε εντυπωσιακή και η νεαρή παίκτρια, ήταν το φαινόμενο του φετινού διαγωνισμού. Στα δημιουργικά πιάτα δεν ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά ήταν ανίκητη στα πιάτα αντιγραφής. Η πειθαρχία την έφερε στην 4αδα και όπως διαπιστώνουμε και από τις τελευταίες πληροφορίες, την πηγαίνει μέχρι και τον τελικό. Κανείς από τους συμπαίκτες της δεν το περίμενε. Μόνο ο Χριστόφορος σε μία αποστροφή του λόγου του, λίγο πριν αποχωρήσει χθες, ανέφερε ότι η Καλλιόπη έχει αυτή την δυνατότητα.

https://www.instagram.com/p/CdyyQ9Tqqd7

Ο νέος Άκης Πετρετζίκης και η ήττα του Γιάννου

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, αυτό σημαίνει πως ο Γιάννος που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί και ταλαντούχος μάγειρας, δεν κατάφερε τελικά από μία αστοχία της στιγμής, να φτάσει στον πολυπόθητο τελικό. Αντίθετα ο Πάνος, ο γνωστός μας πια και ως ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη, μετά από διακυμάνσεις στην πορεία του, κατάφερε να συγκεντρωθεί και να φτάσει στον τελικό. Η πρόοδος και εκείνου ήταν σημαντική αυτούς τους πέντε μήνες και το ταλέντο του μεγάλο, όπως του είχαν επισημάνει και οι κριτές.

Το ζευγάρι του τελικού, εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια πανδημίας να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία. Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή.

MasterChef: O παίκτης που πέρασε στην τελική 4αδα και οι αντιδράσεις στο Twitter

Επειδή η χρονιά έχει εκπλήξεις, λέτε να δούμε την Καλλιόπη που είναι και αγαπημένη του Twitter, να σηκώνει το τρόπαιο; Όπως η Μαργαρίτα; Προσωπικά, το θεωρούμε ένα λίγο, παρακινδυνευμένο σενάριο.