Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με μαγιό και φέρνει το καλοκαίρι- H γλυκιά αφιέρωση στον άντρα της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με μαγιό και φέρνει το καλοκαίρι- H γλυκιά αφιέρωση στον άντρα της

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία και λίγο αργότερα έστειλε τις ωραιότερες ευχές στον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο.

Σε νέο ρόλο θα απολαμβάνουμε ξανά στους δέκτες μας την Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από την συχνότητα του Star και την εκπομπή «Life is a beach». Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ενταχθεί στο team της εκπομπής που παρουσιάζει ο Χάρης Καγιαδάκης και βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια του project.

Μετά την επίσκεψή τους στην μαγευτική Λευκάδα, η Πηνελόπη και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στους Παξούς. Η ηθοποιός ενθουσιάστηκε από το μέρος και θέλησε να μοιραστεί μια άκρως καλακαιρινή φωτογραφία με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην πιο καλοκαιρινή πόζα

Η ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και η αλλαγή στο σώμα της είναι ορατή. Το 2020 η Πηνελόπη αποκάλυψε ότι έχασε 14 ολόκληρα κιλά θέλοντας να βρει τις αναλογίες της πριν τις 2 εγκυμοσύνες.

Φέτος η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτα τις βόλτες με το μπικίνι της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στους Παξούς... Το μέρος αυτό το μαγικό με τους υπέροχους ανθρώπους και τα πιο διάφανα νερά που έχω δει. Η παρέα μου με τους πιο αληθινούς και καλούς ανθρώπους. Να, γι' αυτό έχω αυτή την έκφραση... Είμαι χαρούμενη».

magio_anastasopoulou.jpg

@penelopeanastasopoulou

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο ντράμερ Φώτης Μπερνάντο και η Πηνελόπη θέλησε να κάνει στον σύζυγό της μια πολύ γλυκιά αφιέρωση, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένη είναι. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τις 2 κόρες τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια selfie φωτογραφία τους και έγραψε: «Ζωή μου. Στα έχω πει όλα πια και οι λέξεις δεν φτάνουν να σου εκφράσω την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό που έχω για σένα. Σ' αγαπώ όσο πάει. Χρόνια πολλά, χρόνια υπέροχα δημιουργικά και ανέμελα. Δίπλα σου και μέσα μου για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Cd8QDwCMxlP

Κατάθεση ψυχής έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον σύζυγό της - Η αφιέρωση για τη γιορτή του

Πηγή κεντρικής: penelopeanastasopoulou