Κανείς δεν πρόσεξε το αποθεωτικό σχόλιο της Αννίτας Πάνια στην Άννα Βίσση

Κανείς δεν πρόσεξε το αποθεωτικό σχόλιο της Αννίτας Πάνια στην Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια αποτελούν την απόδειξη ότι και οι πρώην μπορούν να είναι φίλες.

Οι φιλίες στη showbiz σίγουρα είναι κάτι που διασκεδάζει τους φανς των celebrities. Πόσο μάλλον όταν οι εκάστοτε φίλοι είναι πρώην ή σύζυγοι των πρώην, κάτι που υπό καθημερινές συνθήκες δύσκολα θα δει κάποιος να συμβαίνει μπροστά του.

Η Άννα Βίσση, ωστόσο, φαίνεται πως είναι φίλη τόσο με τον Νίκο Καρβέλα όσο και με την Αννίτα Πάνια. Η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον καλλιτέχνη από το 1983 μέχρι το 1992. Έπειτα χώρισαν, κράτησαν εξαιρετικές σχέσεις και στη συνέχεια ο Καρβέλας παντρεύτηκε την Πάνια το 2010. Το 2016, όμως, χώρισαν και εκείνοι, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να παραμείνουν φίλοι. Ακόμα και κολλητοί θα μπορούσε κάποιος να πει.

Το σχόλιο της Αννίτας Πάνια στην Άννα Βίσση

Η Βίσση κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι που έγραψε ο Καρβέλας «Αίμα», το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και, ανάμεσα στην πληθώρα των σχολίων, βρέθηκε και αυτό της Πάνια.

https://www.instagram.com/p/Cdv-_H8JoKg
vissi_sxolio_karvelas_pania.jpg

Η Άννα Βίσση διάλεξε τις βέρες της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Τον Οκτώβριο του 2021, η 64χρονη τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της 52χρονης παρουσιάστριας και επί τη ευκαιρία μίλησαν για τον κοινό τους πρώην με τον οποίο απέκτησαν από ένα παιδί -τη Σοφία Καρβέλα και τον Ανδρέα Καρβέλα αντιστοιχα-.

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα αλλά από σένα δεν έχω χωρίσει... Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει 'να στη φορέσω για να παντρευτούμε και την πήραμε με την Αννούλα», είπε η Αννίτα Πάνια για τον τρόπο με τον οποίο έφερε ο πρώην σύζυγός της τις βέρες με τις οποίες θα παντρευόντουσαν.

Χείμαρρος η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Πάνια: Λύγισε με τον Καρβέλα - Αποθέωση στο Twitter