Ο λόγος που ο αδερφός της Kourtney Kardashian, Rob, έλειπε από τον γάμο της με τον Travis Barker

Ιωάννα Τζανή
Ο λόγος που ο αδερφός της Kourtney Kardashian, Rob, έλειπε από τον γάμο της με τον Travis Barker

Υπάρχει κάτι στο οποίο διαφέρουν τα δύο αδέρφια, και ήταν αυτό που εμπόδισε τον Rob να ταξιδέψει στην Ιταλία για τον πολυαναμενόμενο γάμο.

Παρά το γεγονός ότι όλη η οικογένεια Kardashian βρέθηκε σύσσωμη στην Ιταλία για να δώσει το παρόν στον γάμο της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker, οι fans παρατήρησαν μια μεγάλη απουσία από το μυστήριο, και αυτή δεν ήταν άλλη από τον αδερφό της 43χρονης, Rob.

Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Rob Kardashian έλειπε από μια τόσο σημαντική στιγμή για την αδερφή του, όμως ένα κοντινό πρόσωπο της οικογένειας έδωσε την απάντηση.

Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και προκάλεσε με το νυφικό της (photos)

«Ο Rob προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επομένως θα ένιωθε άβολα να πάει σε ένα event που θα ήταν γεμάτο κάμερες, παρόλο που επρόκειτο για την αδερφή του», αποκάλυψε η πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι η επιχειρηματίας σεβάστηκε την απόφασή του.

Ούτως ή άλλως, η Kourtney είχε πολλούς αγαπημένους της ανθρώπους γύρω της εκείνη την ημέρα, καθώς οι αδερφές της, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner, καθώς και η μαμά της, Kris Jenner, ήταν εκεί για να την καμαρώσουν νυφούλα στο πλευρό του Travis Barker.

Μια άλλη πηγή αποκάλυψε ότι μπορεί ο 35χρονος Rob να μην θέλει να παρευρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ταξίδια, αλλά ανυπομονεί να γιορτάσει με τους νεόνυμφους όταν επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι εξακολουθεί να κάνει διακοπές στο Πορτοφίνο, όπου φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει μέσα σε ένα γιοτ την περασμένη Δευτέρα (23/5).

https://www.instagram.com/p/Cd-DWFnsELW

Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram της Kourtney Kardashian μετά τον γάμο

Λίγο μετά την τελετή του γάμου, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε στα social media ένα καρουζέλ φωτογραφιών, γράφοντας: «Ευτυχισμένοι για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR

H τηλεπερσόνα και ο ράπερ έκαναν το «μεγάλο βήμα» στις 15 Μαΐου νομιμοποιώντας τον δεσμό τους στο δικαστήριο στη Santa Barbara της California ενώ προ λίγων ημερών, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο κάστρο Castello Brown της Ιταλίας.

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πορτοφίνο, η Kourtney Kardashian προέβη σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Kourtney πρόσθεσε δίπλα από το ονοματεπώνυμό της, το επίθετο του συζύγου της και έγινε Kourtney Kardashian Barker.

missbarker.jpg

Cover photo: @robkardashianofficial