Η Μαρία Κορινθίου παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή της με μαγιό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Κορινθίου παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή της με μαγιό

Η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε το bikini της και μοίρασε χαμόγελα στον φακό δείχνοντάς μας παράλληλα την νέα της σιλουέτα.

Αυτό είναι το bikini body που θέλουμε. Αφού εξομολογήθηκε πως όπως συνέβη σε όλες μας, πάχυνε στη διάρκεια της καραντίνας, η Μαρία Κορινθίου κατάφερε χωρίς στερήσεις και χωρίς πανικό να χάσει τα κιλά που ήθελε, τα κιλά που θα την έκαναν να νιώθει καλύτερα με το σώμα της.

Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για την πόζα με μπικίνι

Η Μαρία Κορινθίου δείχνει στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα, με την αλλαγή στο σώμα της να είναι αξιοθαύμαστη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα την απόφασή της να ακολουθήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, θέλοντας να διώξει μερικά περιττά κιλά.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/5), η ηθοποιός βρέθηκε σε παραλία της Αττικής για τις ανάγκες φωτογράφησης και δεν δίστασε να ποζάρει με το bikini της δείχνοντάς μας τη νέα της σιλουέτα. Άκρως ευδιάθετη και χαμογελαστή, δεν σταμάτησε να χαμογελά μέσα στο μαγιό της και έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για την εντυπωσιακή της αλλαγή.

Η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε αργότερα μερικά Instagram-stories στα οποία μας δείχνει το πολύχρωμο bikini που κολακεύει τις αναλογίες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ηθοποιός αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα body positivity αφού εκπέμπει sexiness και θηλυκότητα.

magio_korinthiou.jpg

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε στην Σίσσυ Χρηστίδου πώς πήρε την απόφαση να κάνει διατροφή

Η απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να ακολουθήσει μια ισορροπημένη διατροφή

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν. Ανέβηκα πάνω στη ζυγαριά και συγκλονίστηκα γιατί είχα πάρει αρκετά κιλά. Εκείνη την ώρα είπα τώρα ξεκινάω διατροφή και αποτοξίνωση. Πήγα σε διαιτολόγο», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

korinthiou3.jpg

«Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Τα δύο χρόνια που ήμασταν σε καραντίνα πήρα τα κιλά μου. Και ο Γιάννης (ο σύζυγός της) μου είπε κάνε κάτι έχεις παχύνει. Δεν ζορίστηκα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς και τα ψητά και οι σαλάτες. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou