Ο Ben Affleck έκανε ξανά στην Jennifer Lopez τη χειρονομία για την οποία είχε μετανιώσει

Ιωάννα Τζανή
Ο Ben Affleck έκανε ξανά στην Jennifer Lopez τη χειρονομία για την οποία είχε μετανιώσει

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck σε αγώνα NBA μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Boston Celtics.

Ο ηθοποιός λατρεύει αυτό το σημείο στο σώμα της JLo και δεν το κρύβει!

Το 2002, όταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά, ο ηθοποιός έκανε το «λάθος» - όπως ο ίδιος χαρακτήρισε - να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Jenny From The Block», βάζοντάς της αντηλιακό στους γλουτούς. Αυτή η χειρονομία είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως εκείνη την εποχή, με τον Affleck να βγαίνει λίγα χρόνια αργότερα και να λέει ότι μετάνιωσε για αυτό που έκανε και ότι θεωρεί πως φάνηκε «ανόητος».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Ben Affleck το ξανασκέφτηκε και όχι μόνο δεν μετανιώνει, αλλά φαίνεται ότι του αρέσει να αγγίζει αυτό το σημείο στο σώμα της καλής του - και δικαίως θα λέγαμε εμείς!

H Jennifer Lopez παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με guest star τον Ben Affleck

Η χειρονομία του Ben Affleck στην JLo που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Το βράδυ της Τρίτη (24/5), ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο του Beverly Hills και ο 49χρονος εθεάθη να ακουμπάει την Jennifer Lopez στους γλουτούς καθώς εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό τους. Βέβαια αυτή η κίνηση κάθε άλλο παρά προκλητική ήταν, αφού ο Ben έδειξε να το κάνει με πολλή τρυφερότητα και αγάπη.

https://www.instagram.com/p/Cd-TTznlwuT

Στο ραντεβού με τον καλό της, η 52χρονη επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα, το οποίο «αγκάλιαζε» με τον πιο υπέροχο τρόπο τις καμπύλες της, ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με ένα σουέτ τσαντάκι, μια ασορτί ζώνη και ένα ζευγάρι πανύψηλα πέδιλα.

Ο Ben Affleck φόρεσε ένα γκρι σακάκι και μπλε πουκάμισο, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Άλλωστε, οι «Bennifer» μετά την επανασύνδεσή τους είναι αχώριστοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Η επανασύνδεση και ο δεύτερος αρραβώνας

Το ζευγάρι είχε σχέση από το 2002 μέχρι το 2004, ενώ ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021. Αρραβωνιάστηκαν ξανά επίσημα στις αρχές Απριλίου - 18 χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα τους, ο οποίος δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η JLo μοιράστηκε αρχικά το ευτυχές γεγονός με τους fans της μέσα από ένα μήνυμά της στο Twitter, όπου ειδοποιούσε με συγκίνηση και νάζι τους followers της που είναι εγγγεγραμένοι στο newsletter της να μπουν στο site της και να δουν την ανακοίνωσή της.

Η Λατίνα σταρ, η οποία ένα 24ωρο πριν την ανακοίνωση εθεάθη να φορά το μονόπετρο του αγαπημένου της αλλά να προσπαθεί να το κρύψει από τους παπαράτσι, βρήκε έναν λιτό τρόπο για να ανακοινώσει τον αρραβώνα με τον άντρα της ζωής της. Με ένα βίντεο μόλις 20 δευτερολέπτων το οποίο έδειχνε την ίδια να κρατά το χέρι της και να δείχνει το δαχτυλίδι της, κάνοντας μία κίνηση με τα χέρια στα μάτια της, για να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Το βίντεο κλιπ για το οποίο μετάνιωσε ο Ben Affleck: