Η «bikini day» της Αθηνάς Οικονομάκου κάνει την Τετάρτη να μοιάζει με Κυριακή

Η «bikini day» της Αθηνάς Οικονομάκου κάνει την Τετάρτη να μοιάζει με Κυριακή

Η Οικονομάκου και η Παναγιώτου είναι στις Σπέτσες και η φωτογραφία τους με μαγιό μάς κάνει να ανυπομονούμε για το ΣΚ.

Τις διακοπές της στις Σπέτσες συνεχίζει να απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου με την καλή της φίλη και κουμπάρα, Νικόλ Παναγιώτου. Η ηθοποιός και η ενδυματολόγος εξερευνούν τις ομορφιές του νησιού του Αργοσαρωνικού και μοιράζονται πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο Instagram.

Η bikini day της Οικονομάκου και της Παναγιώτου

Οι δύο κολλητές εκμεταλλεύτηκαν τον καλοκαιρινό καιρό των ημερών για να κάνουν τις βουτιές τους. Έτσι, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καθρέφτη του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τις αναλογίες τους.

Η 36χρονη ηθοποιός, μετά από δύο γέννες -την πρώτη στις 14 Μαρτίου του 2018 και τη δεύτερη στις 9 Ιουνίου του 2021-, έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ γυμνασμένο και σμιλευμένο σώμα, με την περιοχή της κοιλιάς ιδίως να εντυπωσιάζει, αφού διαγράφονται έντονα οι κοιλιακοί της.

athina_oikonomakou_soma_bikini.jpg

Οι διακοπές των κοριτσιών στις Σπέτσες

Οικονομάκου και Παναγιώτου είναι αρκετές ημέρες στις Σπέτσες και έχουν επιδοθεί σε πολλά πράγματα. Από βόλτες με σκάφη μέχρι να δουν το Survivor στην τηλεόραση του ξενοδοχείου.

Μέχρι που άρχισαν να τραγουδούν ένα τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου καθώς είχαν ξαπλώσει κάνοντάς την και ταγκ.

Η Παναγιώτου άρχισε να αστειεύεται ότι κάνει εντατικά μαθήματα στη φίλη της -η οποία παρεμπιπτόντως έχει υπέροχη φωνή- σχετικά με τα τραγούδια της Θεοδωρίδου και τραγούδησαν μαζί το «Δεν ντράπηκες». Έπειτα, η τραγουδίστρια τις έκανε repost.

Η αφιέρωση των Οικονομάκου και Παναγιώτου στη Θεοδωρίδου θα σου θυμίσει βράδια με τις φίλες