Ο γρίφος της Κατερίνας Στικούδη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Ιωάννα Τζανή
Ο γρίφος της Κατερίνας Στικούδη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Αν δεν πέσει υπογραφή με τον Ant1 δεν λέω τίποτα», είπε η Κατερίνα.

Τα καλλιστεία γιόρτασαν 70 χρόνια ζωής και η Κατερίνα Στικούδη δεν θα μπορούσε να λείπει από το event, αφού πρόκειται για τον θεσμό από τον οποίο ξεκίνησαν όλα για εκείνη όσον αφορά στην επαγγελματική της πορεία.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στα καλλιστεία του 2005, αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική της συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Ant1.

Κατερίνα Στικούδη: Η συμβουλή που έδωσε στις νέες μαμάδες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Το ατύχημα της Κατερίνας στα καλλιστεία

«Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εδώ ξεκίνησα το 2005 και ανοίχτηκε ένας δρόμος με πάρα πολλά πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω. Από τη συμμετοχή μου θυμάμαι ότι μου είχε κολλήσει το φόρεμα στο τακουνάκι, νευρίασα και πάνω στα νεύρα μου τραβάω το φόρεμα και φάνηκε εξαιρετικό», είπε η Κατερίνα Στικούδη για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, στα οποία κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς».

https://www.instagram.com/p/CWn8M-7N4RZ

Η επερχόμενη εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Ant1

Όσον αφορά στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική της συνεργασία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η 37χρονη αποκάλυψε: «Στο J2US ήμασταν πολύ αγαπημένες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συζητάμε και κάποια τηλεοπτικά αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές. Αν δεν πέσει υπογραφή με τον Αnt1 δεν λέω τίποτα... Προετοιμαζόμαστε αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Θα γίνουμε πολύ καλές φίλες πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Το project που ετοιμάζουν Κατερίνα και Αλεξάνδρα

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, τα δύο κορίτσια προετοιμάζουν μια καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Ant1, σε παραγωγή Barking Well Media και Νίκου Κοκλώνη.

Η εκπομπή θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό και θα συνδυάζει στοιχεία μαγκαζίνο και «Shopping Star».