Άγριες Μέλισσες: Μία δολοφονία φέρνει σπαραγμό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι ορκίζονται δικαίωση

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Μία δολοφονία φέρνει σπαραγμό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι ορκίζονται δικαίωση

Ο Ακύλας ξεπέρασε κάθε όριο και η διαταγή για αυτή την δολοφονία, θα του στοιχίσει. Η Παγώνα είναι απαρηγόρητη. 

Μία αγαπημένη μας μορφή και τηλεοπτική ηρωίδα ντύνεται στα μαύρα. Και έρχεται μία νέα δολοφονία που θα συγκλονίσει στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας αρχίζει την καταστροφική του πορεία, πριν μας πει το οριστικό αντίο στην σειρά. Κάποιες σχέσεις γίνονται πιο σταθερές, κάποιες πιο επικίνδυνες και κάποιες άλλες περνούν μία μεγάλη κρίση.

Το μεγάλο σοκ με τον Θανασάκη

Όσοι τον πρόδωσαν ή όσοι μπήκαν εμπόδιο στα σχέδια του γίνονται το κόκκινο πανί για τον παράφρονα Ακύλα. Το κυνήγι για τον Μπάμπη και την Κορίνα συνεχίζεται, ενώ το ζευγάρι έχει ήδη διαφύγει από το Διαφάνι για να γλιτώσει. Όταν καταφέρει να τους παγιδέψει, ο Μπάμπης θα την γλιτώσει τελευταία στιγμή, ενώ η Κορίνα θα μείνει φυλακισμένη στο σπίτι. Ωστόσο η ζωή του νεαρού Βαμβακά κινδυνεύει ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CeAytWrqylT

Όπως κινδυνεύει και η ζωή του Θανασάκη, του μεγαλύτερου γιου της Παγώνας και του κοινοτάρχη Περικλή, ο οποίος πρόδωσε τους Άβαντες. Ο Ακύλας δεν το ξέχασε και αυτή τη φορά βάζει τους ανθρώπους του να τον δολοφονήσουν πριν γίνει η δίκη και ακουστούν σε όλους τα νέα στοιχεία, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα.

https://www.instagram.com/p/CdgHybGIgb4

Το Διαφάνι παγώνει. Ο θρήνος για την Παγώνα είναι αβάσταχτος, όπως και για τον κοινοτάρχη, την αδελφή του Σοφούλα και τον Άγγελο, ο οποίος προσπάθησε να τον προστατέψει, αλλά και για όλο το χωριό. Η δολοφονία ενώ εμφανίζεται αρχικά ως περίεργο γεγονός, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τον ηθικό αυτουργό. Ο Ακύλας πρέπει να πληρώσει. Για να δικαιωθεί η μνήμη του Θανασάκη, αλλά και για όλα όσα έχει κάνει.

Σχέση σε κρίση

Ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, περνάνε την δεύτερη περίοδο του έρωτα τους και όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς, σύννεφα εμφανίζονται στην σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως. Ο νεαρός Σεβαστός έχει ξανά προβλήματα με την υγεία του, αλλά γενικότερα, εμφανίζει μία αλλοπρόσαλη συμπεριφορά. Σε αντίθεση με τον αδελφό του, ο οποίος αντέχει δυσκολίες και δολοπλοκίες, ο Κωσταντής με την υπόθεση του αεροδρομίου, ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

Ο Γιάννης Κουκουράκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγη καθυστέρηση και μια τούρτα- έκπληξη

Λέτε να φτάσουν μέχρι και τον χωρισμό; Αυτό σίγουρα δεν θα το δεχτούν οι θαυμαστές τους. Περίμεναν άλλωστε εδώ και ένα χρόνο για να δουν το ζευγάρι μαζί και ερωτευμένο και δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο, από την ευτυχία τους.

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος των Άγριων Μελισσών, έχει μεγάλες ανατροπές.