Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει το τραπέζι στον Σασμό και στην κουζίνα του γίνεται πανικός

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει το τραπέζι στον Σασμό και στην κουζίνα του γίνεται πανικός

Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, Δανάη Παππά, Ευγενία Σαμαρά και Κώστας Νικούλι κάνουν εμφάνιση έκπληξη στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη και ευτυχώς δεν έχουμε βεντέτα!

Λίγο πριν την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν στο Kitchen Lab επικρατεί ταραχή και ο Άκης Πετρετζίκης, έχει καλεσμένους. Και όχι τυχαίους. 4 από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της κορυφαίας για φέτος, τηλεοπτικής σειράς, δηλαδή του Σασμού.

akis.JPG

Τα μυζιθροπιτάκια της Αργυρώς

Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, Δανάη Παππά, Ευγενία Σαμαρά και Κώστας Νικούλι, δηλαδή η Αργυρώ, η Θοδώρα, η Στέλλα και ο...αδικοχαμένος Πετρής του Σασμού, μπαίνουν στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη και ευτυχώς δεν τα κάνουν όλα μαντάρα, αλλά καταφέρνουν να μαγειρέψουν. Είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός μας MasterChef καλεί φέτος στην κουζίνα, γνωστούς μας και αγαπημένους πρωταγωνιστές και μάλιστα επέλεξε και λόγω της τηλεοπτικής σειράς, να μαγειρέψουν γνωστές συνταγές της Κρήτης.

https://www.instagram.com/p/Cd_ft8uFcXB

Ποιος ήξερε από όλους να μαγειρεύει καλύτερα; Αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Γιατί εκτός από τον Άκη, όλοι οι υπόλοιποι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να είναι αντάξιοι των προσδοκιών. Λίγες καλύτερες επιδόσεις έχει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη η οποία μαζί με την Ευγενία Σαμαρά, δοκιμάζουν να φτιάξουν μαζί μυζιθροπιτάκια. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας διαδρματίζονται επικές στιγμές στην κουζίνα του Άκη. Είναι και η πρώτη φορά που θα δούμε Αργυρώ και Στέλλα να είναι μονιασμένες και απόλυτα αγαπημένες. Εκτός από μία φωτογράφηση που προηγήθηκε για γνωστό περιοδικό.

https://www.instagram.com/p/CXbykTVtd4J

Η Θοδώρα και ο Πετρής μπορεί να μην τα βρήκαν όσο βρίσκονταν μαζί στον Σασμό, αλλά κατάφεραν να συνθηκολογήσουν στο Kitchen Lab. Μπερδεύτηκαν όμως με την συνταγή και τις κουτάλες, αλλά τελικά ο Άκης ήταν εκεί για να τους σώσει.

Οι περιπέτειες στην κουζίνα για τους ήρωες του Σασμού, θα μεταδοθούν το Σάββατο στις 16.40 στον Alpha.

MasterChef: Η θετική κριτική για την Μαργαρίτα και τον Άκη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε