Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική αλλά καμία θέα δε συναγωνίζεται την κόρη και τα εγγόνια της

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική αλλά καμία θέα δε συναγωνίζεται την κόρη και τα εγγόνια της

Η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αμερική και επί τη ευκαιρία συναντήθηκε με τη Σοφία Καρβέλα, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Η Άννα Βίσση αυτό το διάστημα κάνει περιοδείες στο εξωτερικό για όλους τους απόδημους φανς της που δεν μπορούν με ευκολία να την απολαύσουν από κοντά. Αφού πρώτα επισκέφτηκε την Αυστραλία τον περασμένο Απρίλιο, η διάσημη Ελληνίδα σταρ συνεχίζει την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική.

Στην Αμερική, ωστόσο, μένει τα τελευταία χρόνια μόνιμα και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με τα παιδιά της, οπότε -αναμενόμενα- η Βίσση άδραξε την ευκαιρία για να τους δει.

Το story της Άννας Βίσση για την κόρη και τα παιδιά της

Η 64χρονη τραγουδίστρια έκανε ένα story με την εντυπωσιακή θέα της Αμερικής και των ουρανοξυστών της, όμως, πάνω στη φωτογραφία δεν εκθείασε το εν λόγω πλάνο, αλλά την κόρη και τα εγγόνια της.

anna_vissi_sofia_karvela_afierosi_ameriki.jpg

«Though the Better view was seeing Sofia, Niko and Nestor tonight», έγραψε, δηλαδή «Όμως η καλύτερη θέα ήταν που είδα τη Σοφία, τον Νίκο και τον Νέστορα απόψε».

Σοφία Καρβέλα: Η νέα ανάρτηση για τους γιους της και το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Η βοήθεια της Σοφίας Καρβέλα στο βίντεο κλιπ της μαμάς της

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Βίσση έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με την οποία προμήνυε τον ερχομό του βίντεο κλιπ της για το τραγούδι «Αίμα». Το post περιλάμβανε μία φωτογραφία με μία ιδιαίτερα καλλιτεχνική απεικόνιση της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CdoZVoup53I

Γρήγορα, ωστόσο, στα σχόλια βρέθηκε και αυτό της Καρβέλα που έλεγε: «Inspired By??? Hello??» και ένα emoji που σηκώνει το χέρι. Αυτό σημαίνει ότι η κόρη της της έδωσε κάποια ιδέα, χωρίς να ξέρουμε σε ποιον βαθμό, αν δηλαδή το σχόλιο αφορούσε μόνο στο concept της φωτογραφίας ή όλου του video clip.

anna_vissi_sofia_karvela_sinantisi.jpg