Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με μαγιό και φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με μαγιό και φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Η Ευριδίκη απολαμβάνει την αδυνατισμένη της σιλουέτα με μια πόζα με μπικίνι. 

Στην Κρήτη βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την ομάδα της για τις ανάγκες της φωτογράφισης της καλοκαιρινής collection με μαγιό και ρούχα παραλίας, του brand Vacay που υπογράφει η ίδια.

Κι επειδή η δημοσιογράφος και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor συνηθίζει να είναι η ίδια μοντέλο για τα ρούχα που υπογράφει, αυτή τη φορά μας παρουσίασε ένα από τα μπικίνι της νέας συλλογής.

Η νέα σιλουέτα:

https://www.instagram.com/p/CeBkJ5wMf7W

Ο χειμώνας ήταν δύσκολος για την Ευρυδίκη, την οποία είχαμε νιώσει όλες, όταν στην εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη, είχε ξεσπάσει για τα σχόλια που δεχόταν για εκείνα τα περιττά κιλά που είχε πάρει.



«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είχε τότε πει η Ευρυδίκη και τελικά ήρθε αυτή η ώρα.

Το νέο story της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Σκληρή προπόνηση και σωστή διατροφή:

Από τη στιγμή που μπήκε σε διαδικασία να χάσει τα κιλά του χειμώνα, η Ευρυδίκη δεν έχασε προπόνηση αλλά αντίθετα υπήρξαν ημέρες που βρέθηκε στο διάδρομο και δύο φορές, κάνοντας διπλή προπόνηση για περισσότερα από 45 λεπτά κάθε φορά.

Το bikini body που χαρίζει αυτοπεποίθηση:

Η Βαλαβάνη από την Κρήτη, πόζαρε με το μπικίνι της και με την σιλουέτα που ήθελε η ίδια να έχει το φετινό καλοκαίρι.

Πάντως η Ευρυδίκη, πέντε χρόνια μετά το Survivor του 2017, γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της παρέα με καλούς φίλους.

Η Ευρυδίκη έχει παραδεχτεί πάντως πως ακόμα και σήμερα, που έχουν περάσει πέντε χρόνια από το Survivor, συνεχίζει να έχει θέματα με το στομάχι της και τα κιλά της εξαιτίας των ορμονών.