Η Υβόννη Μπόσνιακ είδε τη selfie της Ρούλας Ρέβη και παρατήρησε μία λεπτομέρεια που κανείς δεν είδε

Η Υβόννη Μπόσνιακ είδε τη selfie της Ρούλας Ρέβη και παρατήρησε μία λεπτομέρεια που κανείς δεν είδε

Τα δύο κορίτσια είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο μπροστά στους followers τους.

Ένας πολύ διασκεδαστικός διάλογος εκτυλίχθηκε μεταξύ της Ρούλας Ρέβη και της Υβόννης Μπόσνιακ δημόσια. Όλα ξεκίνησαν όταν η διάσημη φωτογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία έμοιαζε στο μοντέλο και επιχειρηματία ότι λάμπει…

Η selfie της Ρούλας Ρέβη και η σπόντα της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Ρέβη έβγαλε μία selfie και τη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Γρήγορα, αρκετός κόσμος άρχισε να σχολιάζει και να λέει πόσο όμορφη και «τυπάρα» είναι. Ξαφνικά, όμως, ανάμεσα στα σχόλια βρέθηκε και αυτό της Μπόσνιακ.

https://www.instagram.com/p/CeDWOXHo-J1

Η Υβόννη είδε τη φωτογραφία της Ρέβη και έγραψε «Σ’ αγαπώ Ε», με τη φωτογράφο να απαντά «και εγώ και πεινάω λίγο σήμερα ε;». Την απάντηση συνόδευσε με μερικά emoji που γελούσαν.

Εκείνη την ώρα, η Υβόννη τής απάντησε πετώντας μία σπόντα για το τι μπορεί να της συμβαίνει σήμερα. «Σου πάει να πεινάς να ξέρεις! Και εμένα έτσι μου είπε η μάνα μου. Μου λέει ‘Όταν έχεις νεύρα, λάμπεις, κι εσύ λάμπεις’», έγραψε.

Ήταν, λοιπόν, το τελευταίο μία εντελώς τυχαία ατάκα ή μήπως ξέρει κάποιον λόγο για τον οποίο μπορεί η Ρέβη να είναι νευριασμένη και οι δύο κοπέλες κάνουν χιούμορ η μία στην άλλη επ’ αυτού.

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την Ελένη Μενεγάκη και της έκανε το πιο ωραίο κομπλιμέντο

Η αφιέρωση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Στις αρχές του Μαΐου, η Ρούλα Ρέβη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον καλό της, στην οποία μιλούσε για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CdK2k_zop78

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.