Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη νέα μεγάλη της αγάπη

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη νέα μεγάλη της αγάπη

«Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρύπουλια.

Το διάστημα αυτό η φήμη πως η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο είναι ερωτευμένη με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε αλλά περιμένουν και το πρώτο τους παιδί, κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Yes. Υπάρχει ψείγμα αλήθειας σε όλο αυτό;

Η πραγματική νέα αγάπη

Και μπορεί όλοι να ασχολούνται με τη νέα αγάπη της παρουσιάστριας του Ρουκ Ζουκ όμως η ίδια φρόντισε να μας συστήσει την πραγματική της νέα αγάπη.

«Tσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μακρυπούλια για τη νέα της συνήθεια!

https://www.instagram.com/p/CeBad_TIb6S

Πάντως όσον αφορά το τρολάρισμα της νέας σχέσης, δεν το έκανε μόνο η ίδια η Ζέτα αλλά και ο καλός της φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Το τρολάρισμα είχε ξεκινήσει με καλεσμένο τον Λευτέρη Ελευθερίου του οποίου τον γάμο ο Νίκος Μουτσινάς ξεχνά συνέχεια. Εκεί η κουβέντα πήγε στη Ζέτα:

Ως πότε τα περιοδικά θα ντύνουν νυφούλα τη Ζέτα Μακρυπούλια;


«Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος και η Ζέτα, εγώ δεν θα παντρευόμουν;», δήλωσε χιουμοριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Νίκος Μουτσινάς τότε του απάντησε με το γνωστό του χιούμορ:

«Τι βλάκας. Όχι μόνο παντρεύτηκαν, αλλά η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος όμως ο άνθρωπος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

Μετά από λίγες ημέρες, ο ίδιος ο… γαμπρός Κωνσταντίνος Δέδες εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι και τρόλαρε κι αυτός την είδηση για την εγκυμοσύνη.

Πάντως η Ζέτα, όσον αφορά την τηλεοπτική της καρίερα βιώνει μια περίοδο άνθισης, με το Ρουκ Ζουκ να σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης και να συνεχίζει και την προσεχή χρονιά, ενώ αναμένουμε ακόμη αν θα την δούμε προσεχώς και ως παρουσιάστρια στο Your Face Sounds Familiar.