Η Αγγελική Νικολούλη άνοιξε ξανά την υπόθεση του Άλεξ και το Twitter συγκινήθηκε μαζί της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη άνοιξε ξανά την υπόθεση του Άλεξ και το Twitter συγκινήθηκε μαζί της

Η φράση «κοντός ψαλμός αλληλούια» που είπε και για την υπόθεση της Πάτρας, για την οποία περιμένουμε εξελίξεις. 

Και χθες το βράδυ, το «Φως στο Τούνελ» καθήλωσε τους πιστούς τηλεθεατές της Αγγελικής Νικολούλη, με τις τρεις διαφορετικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση του Άλεξ αλλά και εκείνη του νεαρού Θύμιου από τον Πύργο, ο οποίος ακόμη αγνοείται. To Twitter συγκινήθηκε και ταυτίστηκε μαζί της, ειδικά στην περίπτωση του Άλεξ, αλλά διακωμώδησε το επικό σχόλιο προς τον σκηνοθέτη της. Η εκπομπή ήταν για μία ακόμη φορά Νο1 στα trends του Twitter.

Φως στο Τούνελ:Η κοινή μοίρα του Θύμιου με τον Άλεξ στο μικροσκόπιο της Αγγελικής Νικολούλη

https://www.instagram.com/p/CeE8uaboe5Z

Μία υπόθεση που άφησε πληγές και αναπάντητα ερωτήματα

Το 2006 η μυστηριώδης εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ από την Βέροια, είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Τότε η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή της στο Alter, είχε βοηθήσει σημαντικά στην ανακάλυψη των ανήλικων συμμαθητών του νεαρού με καταγωγή από την Γεωργία, οι οποίοι και τελικά όπως αποκαλύφθηκε τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Εκείνη την εποχή μία σωρεία παραλείψεων των αρχών και συγκαλύψεων από την τοπική κοινωνία, είχε οδηγήσει στο να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Οι νεαροί καταδικάστηκαν για φόνο εξ αμελείας, με τους γονείς τους επίσης να δέχονται ποινές με αναστολή. 16 χρόνια μετά η μητέρα του Άλεξ, Νατέλα συνεχίζει τον αγώνα της για να βρεθεί που έχει ταφεί το παιδί της. Αυτό παραμένει ακόμη ένα άλυτο μυστύριο. Η εκπομπή χθές φιλοξένησε την Νατέλα, η οποία αποκάλυψε πως υπάρχουν 2 νέες μαρτυρίες και ξύπνησε μνήμες σε αρκετούς τηλεθεατές και έκαναν ταύτιση με μία άλλη μητέρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον εντελώς διαφορετικό και λάθος τρόπο με τον οποίο εκείνη αντέδρασε στον θάνατο των 3 παιδιών της. Τα σχόλια στο Twitter ήταν χαρακτηριστικά. Με μία νότα γέλιου ωστόσο, την στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη δεχόταν για μία ακόμη εκπομπή τις ασφυκτικές πιέσεις του σκηνοθέτη της Σωτήρη Σπαθάρη για διαφημιστικό break. Η φράση «πάρτο ευλογημένε» έκανε θραύση στα social media.

Όσο για την υπόθεση της Πάτρας, η δημοσιογράφος τόνισε αρκετές φορές ότι είναι θέμα η ημερών να έχουμε εξελίξεις. Μετά τα ευρήματα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και μία νέα ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας που αποκαλεί «κακιά» την μητέρα της, πολύ σύντομα θα έχουμε την πλήρη ταυτοποίηση στοιχείων των 3 υποθέσεων των κοριτσιών της οικογένειας. Η φράση «κοντός ψαλμός αλληλούια» που είπε η Αγγελική Νικολούλη, μας θυμίζει και την προηγούμενη ατάκα της, το «κάποιο παιδί μιλάει από τον τάφο του» λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας.