Ολυμπία Κρασαγάκη: Η μάχη με τον καρκίνο, το ποστ και το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Πατούλια Κατερίνα
Ολυμπία Κρασαγάκη: Η μάχη με τον καρκίνο, το ποστ και το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το συγκινητικό ποστ της διάσημης φωτογράφου και η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και των υπόλοιπων διάσημων φίλων της Ολυμπίας Κρασαγάκη. 

Η Ολυμπία Κρασαγάκη, η σπουδαία φωτογράφος με καταγωγή από την Κρήτη που διέπρεψε στο Παρίσι μοιράστηκε με ένα inspirational μήνυμα τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η φωτογραφία και η αποκάλυψη για τον καρκίνο

Με μια φωτογραφία και τις σημαντικές λέξεις, η διάσημη φωτογράφος, καταξιωμένη σε όλον τον κόσμο για τα ιδιαίτερα πορτρέτα της, αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/CeHR_AzLEYf

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε.
Life is fantastic έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω La Vie est Belle», έγραψε χαρακτηριστικά η φωτογράφος των διασήμων και λίγο αργότερα μοιράστηκε ένα στόρι με ένα άγαλμα με ένα σημάδι στην περιοχή του στήθος, θέλοντας ίσως να εξηγήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

KRASAGAKI.JPG

Η Κρασαγάκη είναι μητέρα ενός κοριτσιού και για τον ρόλο της μητρότητας είχε πει χαρακτηριστικά στο K – Magazine:

«Να σέβεται. Αυτό της το λέω από τότε που νομίζω πως καταλαβαίνει τη γλώσσα. Ήταν το πρώτο κι είναι κάτι που της το λέω κάθε μέρα, σε σημείο που πρόσφατα λέει «μαμά, το έχω καταλάβει πλέον. Γιατί μου το λες;». Σεβασμός, σεβασμός, σεβασμός! Όταν υπάρχει σεβασμός υπάρχει κι αγάπη για μένα. Για μένα όταν σέβεσαι τον άλλον, τον αγαπάς. Όταν σεβόμαστε τη φύση, την αγαπάμε. Όταν σεβόμαστε τον εαυτό μας, τον αγαπάμε και προχωράμε. Όλα ξεκινάνε από το σεβασμό», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Η Κρασαγάκη για την Παλιοσπύρου

Η Κρασαγάκη ήταν άλλωστε εκείνη που μας χάρισε πριν λίγο καιρό το πρώτο πορτρέτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πάντα στα πορτρέτα μου αναζητώ το αληθινό βλέμμα, αυτό που εκφράζει ένα κομμάτι της ψυχής μας. Έχω κοιτάξει μέσα σε πολλά μάτια και έχω νιώσει την χαρά τους, την απελπισία, τον πόνο, το ψέμα. Μέσα στα μάτια της Ιωάννας Παλιοσπύρου βλέπω την αποφασιστικότητα να δώσει άφθονη αγάπη σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» εξομολογήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη η οποία έγραψε και ένα σχετικό ποστ στο Instagram με την Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

https://www.instagram.com/p/Cc8PtG2onTd

Η Παλιοσπύρου, μαζί με άλλους διάσημους έστειλαν ευχές για ανάρρωση στην φωτογράφο.

«Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις, έγραψε η Ιωάννα!