MasterChef: Πάνος ή Καλλιόπη; Τι θα γίνει στις 7 δοκιμασίες του τελικού και οι μεγάλες ανατροπές

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Πάνος ή Καλλιόπη; Τι θα γίνει στις 7 δοκιμασίες του τελικού και οι μεγάλες ανατροπές

Σας έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό του MasterChef. Ο Πάνος ως νέος  Άκης Πετρετζίκης ή το αουτσάιντερ Καλλιόπη θα σηκώσει το τρόπαιο και θα πάρει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ;

To έκτο κατά σειρά MasterChef στο Star και το 8ο γενικά στην Ελλάδα, ήταν φέτος ο διαγωνισμός των εκπλήξεων. Τα φαβορί βρέθηκαν εκτός - μερικά από νωρίς - και τα επιμελή και πειθαρχημένα σε στόχο και σκοπό αουτσάιντερ, όπως η Καλλιόπη πήραν την θέση του φιναλίστ, δίπλα στον Πάνο, το ταλέντο του οποίου φάνηκε σχεδόν από την αρχή. Τι θα συμβεί όμως μέχρι να φτάσουμε στις 15 Ιουνίου, στον μεγάλο τελικό του MasterChef; Εδώ να δείτε εκπλήξεις. Και ανατροπές. Ειδικά στις προγνώσεις για τον μεγάλο νικητή.

Πάνος και Καλλιόπη σημειώσατε Χ

Ο σωσίας ή ο νέος Άκης Πετρετζίκης όπως μας έγινε γνωστός από την αρχή ο Πάνος, έχει όλα τα προσόντα να στεφθεί νικητής. Είναι δημιουργικός, έχει ιδέες αλλά κάποιες φορές είναι ασυντόνιστος και απρόσεκτος. Η Καλλιόπη από την άλλη, στερείται εμπειριών, αλλά είναι η καλύτερη μαθήτρια μέχρι στιγμής στον διαγωνισμός. Πιάτο αντιγραφής χωρίς να τα καταφέρει, δεν έχει υπάρξει. Είναι μεθοδική, αλλά είναι αυτό προσόν για τον νέο ή την νέα ελληνίδα MasterChef; Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής τους δείχνουν σε απόλυτη ισοπαλία. Θα έχουμε ντέρμπι.

O Πάνος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το MasterChef τα τελευταία χρόνια

https://www.instagram.com/p/CePL93AoJWw

Τα 7 μυστήρια του τελικού - Ο Γιάννος και ο Νικήτας

7 είναι συνολικά οι δοκιμασίες του τελικού και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό. Εν ολίγοις, θα βαρεθούν να μαγειρεύουν οι φιναλίστ. Την μία δοκιμασία, την είδαμε χθες με την απομάκρυνση της Ελπίδας, αν και σύμφωνα με το κοινό και τους χρήστες των social media, αυτή έπρεπε να την προσμετρήσουμε στους ημιτελικούς. Την επόμενη εβδομάδα στα 3 επεισόδια θα δούμε μία δοκιμασία που γίνεται στην Ελλάδα με ένα ολοκληρωμένο μενού πολλών σταδίων εκτός στούντιο, μετά θα επιστρέψουμε στο στούντιο, ενώ στην συνέχεια θα ταξιδέψουμε στην συνέχεια στην Ιταλία, όπου θα έχουμε τις υπόλοιπες τρείς συνολικά μεγάλες δοκιμασίες με διάσημους σεφ.

https://www.instagram.com/p/CePQBfpKs4_

Σε αυτό το σημείο, θα δούμε κάτι που έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν. Πρώτον οι παίκτες θα ξανασυναντηθούν σε μία μεγάλη δοκιμασία με τους συμπαίκτες τους και δεύτερον θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν δύο από αυτούς στο ταξίδι τους, για βοήθεια. Θυμάστε που η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, είχε μαζί της τον Πάνο Τόγια και ο Μανώλης Σαρρής τον γνωστό μας ...Κρατς, δηλαδή τον Xρήστο Μπάρκα όταν πήγαν στην Ισπανία;

Ο Πάνος και η Καλλιόπη θα έχουν το δικαίωμα να έχουν μαζί τους στην Ιταλία, έναν παίκτη που ήταν της εμπιστοσύνης τους, για να τους βοηθήσουν. Λέτε να δούμε τον Γιάννο στο πλευρό του Πάνου και τον Νικήτα στο πλευρό της Καλλιόπης; Γιατί μόνο εκείνους μπορούμε να φανταστούμε ότι θα τους βοηθήσουν σε επίπεδο αντάξιο του τελικού. Αν συμβεί αυτό θα έχουμε...τιτανομαχία.

Μέχρι να φτάσουμε στην τελική μαγειρική αναμέτρηση στον γνωστό κυκλικό πάγκο στο στούντιο του MasterChef. Η ανακοίνωση των 7 συνολικών βαθμολογιών θα μας κρατήσουν σε αγωνία το βράδυ της 15ης Ιουνίου.

Εκείνη τη νύχτα θα δούμε και το τρέιλερ για την νεά σεζόν, την έβδομη. Που ελπίζουμε να είναι και λίγο πιο τυχερή.