Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου ήταν το επίκεντρο της ζωής μου»

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου ήταν το επίκεντρο της ζωής μου»

Με νέα stories στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της μετά τη γνωστοποίηση της ασθένειας της μαμάς της και όσα άλλαξαν μετά τον θάνατο της κυρίας Μίνας. 

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Σίσσυ Χρηστίδου, αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τη μητέρα της Μίνα, η οποία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Σίσσυ, είχε μιλήσει πριν δέκα μήνες για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της στο δημοφιλές κανάλι της στο Youtube.

Το κανάλι αυτό χρησιμοποιούσε η παρουσιάστρια για να μας δείχνει στιγμές από τα ταξίδια που έκανε αλλά και από την καθημερινότητά της. Το κανάλι, πλην μικρών εξαιρέσεων, είχε σιγήσει όλους αυτούς τους μήνες και ο λόγος ήταν η μάχη της κυρίας Μίνας, μια μάχη γύρω από την οποία συσπειρώθηκε σύσσωμη η οικογένεια Χρηστίδη.

H εξομολόγηση της Χρηστίδου

Η μαμά της Σίσσυς δεν είναι πια εδώ και η παρουσιάστρια φροντίζει μόνο για τον μπαμπά της Θοδωρή, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα και έκανε βόλτα με την κόρη του.

sissy.JPG

Λίγο αργότερα, η Σίσσυ εξομολογήθηκε πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής της που άφησε στην άκρη όταν η μαμά της αρρώστησε αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα πάλι να το βάλει μπρος. Αυτό δεν είναι άλλο από το κανάλι της στο Youtube.

«Θυμήθηκα πόσο μου έχει λείψει το youtube, γιατί όταν αρρώστησε η μαμά το σταμάτησα, η μαμά ήταν το επίκεντρο της ζωής μου. Δεν υπήρχε χρόνος και γι’ αυτό. Και ίσως πρέπει να ξανασυμβεί. Ίσως το καλοκαίρι, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το κανάλι της Σίσσυ έχει περισσότερους από 262 χιλιάδες followes.To βίντεο εξομολόγησης της Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της έχει ξεπεράσει τα 500.000 views.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν ήθελα να φορέσω μαύρα»

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..
Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..
Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..», είχε πει το καλοκαίρι η Σίσσυ στο Instagram.

Η Χρηστίδου εξήγησε με λεπτομέρειες πώς ακριβώς μοίρασε τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και για το πώς οι συνεργάτες της και ένας ευρύς κύκλος ανθρώπων, γνώριζαν το πρόβλημα αλλά ποτέ δεν το δημοσιοποίησαν αλλά αντίθετα τη στήριξαν όσο περισσότερο μπορούσαν.