Η Angelina Jolie κάνει τα πάντα για τα όνειρα των παιδιών της - Η Shiloh εντυπωσιάζει στον χορό

Νατάσσα Σχοινά
Η Angelina Jolie κάνει τα πάντα για τα όνειρα των παιδιών της - Η Shiloh εντυπωσιάζει στον χορό

Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie και Shiloh Jolie-Pitt στο Rome Film Fest το 2021

AP

Την ώρα που η δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt συνεχίζεται, λεπτομέρειες για τη ζωή της ως μαμά έρχονται στο προσκήνιο.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Brad Pitt και Angelina Jolie φαίνεται πως χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Πρόσφατα, ο ηθοποιός κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι εσκεμμένα πούλησε το μερίδιό της στο Château Miraval στη Νότια Γαλλία για να τον βλάψει αλλά και να αποκομίσει κέρδη από μία επένδυση που ποτέ δεν έκανε (σ.σ. Ο Pitt της είχε δώσει το μερίδιο που είχε ως δώρο στον γάμο τους).

H Angelina Jolie στηρίζει πάντα τα παιδιά της

Την ώρα που η Jolie εκφράζει την απογοήτευσή της για τη μήνυση που δέχτηκε από τον Pitt και αποκαλύπτει ότι πολλάκις είχε προσεγγίσει τον ίδιο με προσφορές οι οποίες και απορρίφθηκαν, πηγή αναφέρει αποκλειστικά στο HollywoodLife πως η 47χρονη ηθοποιός πάντα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της.

«Η Angelina έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντα των παιδιών σε πολλών ειδών πράγματα ανά τα χρόνια. Τα έχει γράψει στα πάντα, από μαθήματα τέχνης μέχρι προγραμματισμό και πολεμικές τέχνες. Όλα τα παιδιά έχουν δοκιμάσει μαθήματα χορού», είπε η πηγή.

Η σκληρή απάντηση της Angelina Jolie στις νέες κατηγορίες του Brad Pitt

Η αγάπη της Shiloh για τον χορό

Φαίνεται, μάλιστα, πως η Shiloh έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον χορό που δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στο μέλλον να τον ακολουθήσει και επαγγελματικά. Η πηγή, ωστόσο, τονίζει πως η Jolie δεν είναι μία μαμά που πιέζει το παιδί της, παρά μόνο το ενθαρρύνει να κάνει κάτι που βλέπει ότι το κάνει χαρούμενο.

«Η Shiloh άρχισε με ιδιαίτερα μαθήματα πριν γραφτεί σε ένα μικρό στούντιο κοντά στο σπίτι τους και, μετά, σε όλη την πανδημία έκανε μαθήματα χορού μέσω zoom. Είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτό. Η Angelina έχει εντυπωσιαστεί με το πόσο ταλαντούχα είναι η Shiloh, αλλά περισσότερο από αυτό, αγαπάει να βλέπει πόσο χαρούμενη είναι η Shiloh όταν χορεύει. Μία καριέρα στον χορό είναι κάτι που θα μπορούσε να κυνηγήσει μία μέρα, αλλά η Angelina δεν την πιέζει καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση. Την ενθαρρύνει να το κάνει απλά επειδή την κάνει χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά.

H 16χρονη Shiloh έχει εμφανιστεί ήδη σε χορευτικά βίντεο του Millenium Dance Complex, στα οποία φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει και ο χρόνος που έχει αφιερώσει στον χορό.

Στο 0.59:

Και εδώ: