Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα μόλις αρραβωνιάστηκαν και ο Μιλτιάδης μόλις επέστρεψε

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα μόλις αρραβωνιάστηκαν και ο Μιλτιάδης μόλις επέστρεψε

Σε μία σπάνια στιγμή τους, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα των Άγριων Μελισσών επιβεβαίωσαν και τις δικές μας πληροφορίες και έκαναν επίσημο πια τον δεσμό τους.

Επιτέλους λίγη χαρά και ευτυχία σε αυτό το χωριό, στο Διαφάνι των Άγριων Μελισσών. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αφού πέρασαν μεγάλες δυστυχίες και περιπέτειες, επιτέλους είναι ξανά μαζί και επίσημα. Δηλαδή αντάλλαξαν για μία ακόμη φορά όρκους αιώνιας αγάπης. Και έχουμε τα ντοκουμέντα για αυτό.

https://www.instagram.com/p/CejqrUiDeTf

Βέρα στο αριστερό

Φόρεσαν τις παλιές τους βέρες και στο σημείο που έδιναν τα κρυφά τους ραντεβού κοντά στην ρεματιά, έδωσαν ξανά υπόσχεση ο ένας στον άλλο, για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Κατάφεραν παρά τις δυσκολίες, τις απιστίες, τις παρανομίες των Σεβαστών και τους συνεχείς τους καβγάδες να γυρίσουν σελίδα. Και να γυρίσουν στο παρελθόν, για να καταλάβουν πως δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. Αυτό λένε οι πληροφορίες μας πως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια και ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός που υποδύεται τον Νικηφόρο, μαζί με την Έλλη Τρίγγου ως Ασημίνα, έκαναν ένα μικρό live από τα γυρίσματα και φάνηκαν πεντακάθαρα οι βέρες τους. Στο αριστερό όμως ως αρραβώνας και όχι ως γάμος. Αλλά ο γάμος τους θα γίνει μετά τον ματωμένο επίλογο στο χωριό.

Οι φαν του Twitter οι οποίοι το παρατήρησαν ξετρελάθηκαν, γιατί ήθελαν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα κάποιοι έκαναν παρατήρηση στον Αναστάση Ροϊλό πως δεν φορούσε το κράνος του, αλλά αυτός δικαιολογήθηκε πως δεν έπρεπε να χαλάσουν τα μαλλιά του γιατί θα συνέχιζε το γύρισμα.

Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας ανάμεσα σε 5 μεγάλες απώλειες και δεν είναι η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Μιλτιάδης is back

Η δεύτερη έκπληξη αφορά στην επιστροφή του αγαπημένου Μιλτιάδη, δηλαδή του ηθοποιού Γιώργου Γάλλου που ήταν επίσης σήμερα στα γυρίσματα. Επειδή αναπαύεται τηλεοπτικά εις τόπον χλοερόν, αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει ξανά ως...ανάμνηση. Αυτό θα γίνει για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ως όραμα εμφανίζεται στον Λάμπρο μετά την ομολογία του Κωνσταντή, πως ήταν μπροστά στην δολοφονία του Γιάννου, για να του δώσει την συμβουλή του και μία ακόμη φορά έρχεται ως εικόνα για να καμαρώσει το εγγόνι του, αφού γεννήσει η Ελένη. Μάλιστα κάποιοι στο Twitter ήδη τον φωνάζουν ως τον εθνικό παππού!

miltiadis.JPG

Από τα ευχάριστα, στα δυσάρεστα

Σήμερα ωστόσο τα βλέμματα όλων μας πηγαίνουν στην Παγώνα και στον κοινοτάρχη. Ο γιος τους Θανάσης παλεύει για την ζωή του, αλλά δυστυχώς πεθαίνει. Κλάμα, θρήνος και οδυρμός στο Διαφάνι και όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Ακύλας κρύβεται πίσω από όλα. Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Σήμερα ωστόσο έχουμε μία επική σκηνή. Ο Κωνσταντής γρονθοκοπεί τον πατέρα του Δούκα, όταν μαθαίνει πως του έστησε παγίδα με την δωροδοκία, η οποία ποτέ δεν έγινε.