Σασμός: Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ και η Καλλιόπη σπαράζει για τον Μαθιό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ και η Καλλιόπη σπαράζει για τον Μαθιό

Έρχεται η πιο συγκινητική στιγμή στην τηλεοπτική σειρά που θα καθορίσει και την μελλοντική σχέση του πρωην ζευγαριού. Προς το παρόν θα ζήσουμε και το δράμα της Καλλιόπης για την κατάληξη του Μαθιού. 

Πριν ζήσουμε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του Σασμού με την αυτοθυσία του Αστέρη που σώζει την ζωή της Αργυρώς, θα προηγηθούν οι δύσκολες ώρες που θα περάσει ο Μαθιός με τον φόβο της αποκάλυψης του μεγάλου του μυστικού. Ακόμη και την ώρα της μεγαλύτερης χαράς του, θα νιώσει πως όλα τελείωσαν με την Βασιλική. Η Καλλιόπη θα μας χαρίσει έναν σπαρακτικό επίλογο που αφορά στον πρωτότοκο γιο της.

Σασμός: Η ανατροπή στο φινάλε με τον άντρα «μυστήριο» που εμφανίζεται λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού

Ο Γεράσιμος φεύγει από την Κρήτη

Ο θάνατος του πατέρα του, αλλάζει την ζωή του Γεράσιμου. Μπορεί να μην έζησε μαζί με τον Καραπάνο, αλλά επηρεάστηκε συναισθηματικά. Σήμερα θα ανακοινώσει στον έκπληκτο Φραγιαδάκη πως θα παραιτηθεί από αστυνομικός και ζητά από την Στέλλα να τον ακολουθήσει. Εκείνη θα ζητήσει πίστωση χρόνου, αλλά όλοι ξέρουμε πως τελικά το ζευγάρι θα χωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CfHvGSWlNbF

Ο Αστέρης στην ύστατη πράξη αγάπης

Τελικά ο Αστέρης είναι συμβατός δότης και προειτοιμάζεται να σώσει την ζωή της αγαπημένης του. Οι δυό τους θα βρεθούν σε παράλληλα χειρουργικά δωμάτια σε νοσοκομείο της Αθήνας και αυτή θα είναι μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Η αυτοθυσία του όμως, θα είναι γνωστή μόνο στην Μαρίνα και στον αστυνόμο. Αυτή του η πράξη ωστόσο, η μέγιστη πράξη αυτοθυσίας, θα είναι και η τελευταία που την αφορά. Ο Αστέρης αποφασίζει να την αφήσει να ζήσει ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Η μοίρα ωστόσο θα αποφασίσει διαφορετικά. Στα πρώτα επεισόδια του β' κύκλου από τον Σεπτέμβριο, η Αργυρώ θα ζει με την απορία για την ταυτότητα του ευεργέτη της. Θα ξεκινήσει μάλιστα να ερευνά την υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/Ce1BuuKKgI5

Προτού όμως το μάθει, εκείνος θα ξαναβρεθεί στον δρόμο της. Με έναν μαγικό τρόπο τα άσχημα του παρελθόντος, σβήνουν. Θα είναι ξανά μαζί, αλλά με μεγάλα εμπόδια. Μην ξεχνάμε πως η Αργυρώ νιώθει μεγάλη αγάπη για τον Σταύρο που την στήριξε όσο κανείς. Η αγάπη όμως δεν μπορεί να νικήσει τον τόσο δυνατό της έρωτα για τον Αστέρη.

1655988544138-89739543-sasmostragoudi.jpg

Μία εξίσου σημαντική στιγμή του φινάλε του Σασμού, θα είναι και ο σπαραγμός της Καλλιόπης, σε μία συγκλονιστική σκηνή. Θα δει τον αγαπημένο της Μαθιό να οδηγείται στην φυλακή και καρδιοκτυπά αν το μεγάλο του μυστικό αποκαλυφθεί. Εδώ θα σταθεί όμως τυχερός. Αλλά παράλληλα και άτυχος με την Βασιλική οι οποία έχει πια τις αμφιβολίες της και τις σοβαρές υποψίες της για εκείνον. Και εδώ καραδοκεί η Καλλιόπη.

DPG Network