Δέσποινα Μοιραράκη-Γιάννης Κοντούλης: Ο γάμος υπερπαραγωγή, το σπίτι στη Γλυφάδα και το love story

Δέσποινα Μοιραράκη-Γιάννης Κοντούλης: Ο γάμος υπερπαραγωγή, το σπίτι στη Γλυφάδα και το love story
NDP

Εκείνη τον αποκαλούσε «Κυβερνήτη της καρδιάς της» και εκείνος δεν έφευγε ποτέ από το πλευρό της.

«Νομίζω ότι αυτό το πλήγμα θα τη στεναχωρήσει πάρα πολύ γιατί είχε εναποθέσει σε αυτόν τον άντρα τη ζωή της, την χαρά της, την ανεμελιά της, την ψυχική της ηρεμία. Ήταν συνέχεια μαζί». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτι που όλοι οι κοντινοί άνθρωποι της Δέσποινας Μοιραράκη έχουν σκεφτεί.

Η είδηση του θανάτου του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής (24/6) από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha. Ο ναύαρχος του πολεμικού ναυτικού έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο ενώ νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το τελευταίο διάστημα μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία ενώ από την Πέμπτη βρισκόταν σε κώμα.

https://www.instagram.com/p/BdqjEBkFHai

Το love story τους

Η δυναμική επιχειρηματίας, που έχτισε μία αυτοκρατορία με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, σε πολλές συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει ότι με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Κώστα Μοιραράκη με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της. Το 2006 γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Γιάννη Κοντούλη, με το οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην αρχή, το 2011, και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος τους, στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την ίδια ντυμένη με νυφικό Mi-Ro και με τους δύο γιους της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία.

Ήταν ένας γάμος ιδιαίτερος και ακολουθήθηκε το εθιμοτυπικό του πολεμικού ναυτικού κατά γράμμα. Δέσποινα και Γιάννης Κοντούλης έλαμπαν ντυμένοι στα λευκά, ενώ περνούσαν κάτω από την αψίδα που σχημάτισαν τα ξίφη των συναδέλφων (πλοίαρχοι του Π.Ν) του ναυάρχου.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την επέτειό τους εκείνη μοιράστηκε κάποια πλάνα από τον γάμο της τα οποία συνόδεψε με λόγια αγάπης. «Παναγιά μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ Happy anniversary‼️».

https://www.instagram.com/p/CeRR5C1oDiZ

«Είμαι επιχειρηματίας και κάνω κουμάντο στην επιχείρησή μου, μόλις τα πόδια μου μπουν στο σπίτι, εκεί κάνει κουμάντο ο Ναύαρχος», είχε εξομολογηθεί για τον αγαπημένο της η επιχειρηματίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι στέγασε τον έρωτά του σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα από το οποίο είχαν μοιραστεί αρκετά πλάνα

https://www.instagram.com/p/CIngCOvJM2w

Κάθε τους έξοδος, αποτελούσε πάντα μία δήλωση αγάπης και στα κοινά τους πλάνα η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Εκείνη τον αποκαλούσε «Κυβερνήτη της καρδιάς της» και εκείνος δεν έφευγε ποτέ από το πλευρό της.