Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι με τον σύζυγό της και η ένοχη απόλαυση που είχε πριν γίνει μαμά

Μαρία Ροδίτη
Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι με τον σύζυγό της και η ένοχη απόλαυση που είχε πριν γίνει μαμά

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από πολλά χρόνια ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η αποκάλυψη για αυτό που της έλειψε περισσότερο μετά την απόκτηση των 2 παιδιών της.

Πολύ όμορφα ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι αποφάσισε να θυμηθεί τα παλιά, να μείνει μετά από πολύ καιρό μακριά από τα δύο παιδιά του και να ταξιδέψει στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Η ηθοποιός και αγαπημένος της σύζυγος βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής (24/6) στη γαλλική πρωτεύουσα και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς να έχουν μαζί τους τη μικρή Σιένα και τον μεγαλύτερο γιο τους, Μάξιμο. Μάλιστα, η Αθηνά αποκάλυψε σε post και Insta Story την ένοχη απόλαυσή της την οποία λόγω της μητρότητας είχε «ξεχάσει».

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την κακή συνήθεια της μαζί με το πόσο ζυγίζει μετά τη γέννα

Το ταξίδι της Οικονομάκου στο Παρίσι και η ένοχη απόλαυσή της

Ένα Insta Story μέσα από το αεροπλάνο έβγαλε το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) η Αθηνά Οικονομάκου ενημερώνοντας τους fans της ότι ετοιμάζει απόδραση για το ΣΚ. Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στο Παρίσι για να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης μακριά από τα παιδιά και τις υποχρεώσεις που έχουν.

«Τι μου κάνετε; Εμείς έχουμε έρθει ταξίδι στο Παρίσι με τον Φίλιππο. Έχουμε να ταξιδέψουμε οι δυο μας… Πολλά χρόνια οι δυο μας», ανέφερε σε ένα από τα βίντεό της η Αθηνά Οικονομάκου. Και δεν έμεινε εκεί…

Έκανε κι άλλο Insta Story αποκαλύπτοντας τη συνήθεια που της έλειψε από τη στιγμή που έγινε μητέρα. Ποια είναι αυτή; Ο απογευματινός ύπνος. «Απογευματινός ύπνος… Πόσα χρόνια έχω να το ζήσω ρε παιδιά;», έγραψε η ηθοποιός στο Insta Story, ενώ στο post της- δείχνοντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι του ξενοδοχείου-ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μωρ’ τι ωραία #απογευματινός ύπνος».

https://www.instagram.com/p/CfMnSpqtgvb

Το «φλερτ» με την επιλόχειο κατάθλιψη και η πρώτη περίοδος μετά τη γέννηση του Μάξιμου

«Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στις πλάτες μου, δεν έφτασα στο σημείο να πάθω όντως επιλόχειο κατάθλιψη στο πρώτο παιδί. Ζορίστηκα πολύ. Όταν γεννήθηκε ο Μάξιμος είπα: "Αυτό θα είναι τώρα;". Λύγισα. Όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία από την πρώτη στιγμή που γέννησα, αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου, να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά,, λίγο λίγο και μετά από 6-8 μήνες όλα καλυτέρευαν, μέχρι που άρχισε να μεγαλώνει το παιδί και να νιώθω κι εγώ ότι δεν είναι τόσο ευάλωτο», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Και συνέχισε: «Δεν είναι τυχαίο το ότι η μικρή ήρθε στη ζωή μας 3 χρόνια μετά. Όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο φοβόμουν μην ξαναπάθω το ίδιο».