Αγγελική Νικολούλη: Η τελευταία εκπομπή έκρυβε εκπλήξεις και το Twitter της ζητά να επιστρέψει

Κατερίνα Μπούσιου
Αγγελική Νικολούλη: Η τελευταία εκπομπή έκρυβε εκπλήξεις και το Twitter της ζητά να επιστρέψει

Οι συνομιλίες της με την Ρούλα Πισπρίγκου και όλα τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, έκαναν την Αγγελική Νικολούλη να υπονοήσει ότι μπορεί να επιστρέψει με έκτακτη εκπομπή την επόμενη εβδομάδα. 

Όπως είχε υποσχεθεί η Αγγελική Νικολούλη, θα έκλεινε την φετινή τηλεοπτική σεζόν με τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία, αλλά και συνομιλίες της με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Το Twitter της ζήτησε να μείνει με εκπομπές όλο το καλοκαίρι και εκείνη έδωσε σαφή απάντηση, που μας βάζει σε υποψίες για τις εξελίξεις στην υπόθεση την επόμενη εβδομάδα.

Ένα μάθημα ζωής ανάμεσα στις αποκαλύψεις

Ανάμεσα στα εκατοντάδες επικριτικά μηνύματα που κατέκλυσαν χθες το Twitter για την υπόθεση της Πάτρας, προηγήθηκε μία συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλης, με τον Θύμιο, τον νεαρό που είχε υποστεί bullying από νεαρούς από την ίδια πόλη και είχε εξαφανιστεί. Η επιστροφή του στο σπίτι του και η νέα ζωή που ξεκίνησε με την βοήθεια όλων των κατοίκων, ήταν ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα που έτυχε και της αποδοχής των τηλεθεατών της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/CfM7TRWLmOA

«Εσύ τι πιστεύεις για εμένα;»

Η Αγγελική Νικολούλη στην συνέχεια άνοιξε για μία ακόμη φορά το φάκελο της υπόθεσης της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Αποκάλυψε μία σειρά συνομιλιών που είχε τους τελευταίους μήνες με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, που ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικές και μας θύμισαν φυσικά τις αντίστοιχες που είχε πριν ένα χρόνο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για την δολοφονία της Καρολάιν. Και στις δύο περιπτώσεις, ενώ της ζητούσαν ραντεβού από κοντά, τελικά αυτό δεν γινόταν. Μάλιστα η μάνα των τριών κοριτσιών της έκανε μία αυθόρμητη ερώτηση: «Εσύ τι πιστεύεις για εμένα;» με την δημοσιογράφο να αποφεύγει με διπλωματία την ερώτηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτε μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες.

https://www.instagram.com/p/CfHLriLI5Pm

Το κοινό στο Twitter έφερε την εκπομπή στις πρώτες θέσεις των trends και ανάμεσα στα εκατοντάδες επικριτικά σχόλια για τους γονείς των τριών παιδιών, οι τηλεθεατές κατάλαβαν και το υπονοούμενο της δημοσιογράφου, όταν σε συνομιλία της με την δικαστική ρεπόρτερ του Mega, δήλωσε ότι αυτή μπορεί και να μην ήταν η τελευταία της εκπομπή. «Αν τώρα μας ξαναφέρετε πίσω την επόμενη εβδομάδα...», είπε χαρακτηριστικά. Και κάτι μας λέει πως θα επιστρέψει. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη χρονιά, μετά την σύλληψη του πιλότου.

Η Αγγελική Νικολούλη γράφει τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας και όλοι βλέπουν την σύμπτωση

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των τηλεθεατών.