Η Camille Vasquez πρώτα αθώωσε τον Johnny Depp και έπειτα έγινε η «Wonder Woman»

Νατάσσα Σχοινά
Η Camille Vasquez πρώτα αθώωσε τον Johnny Depp και έπειτα έγινε η «Wonder Woman»

Η Camille Vasquez στη δίκη με τον Johnny Depp

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Η δικηγόρος της ομάδας του Depp έκανε τους ανθρώπους να την «ερωτευτούν» ξανά.

Η Camille Vasquez είναι η απρόσμενη σταρ που αναδείχτηκε από τη δίκη Johnny DeppAmber Heard. Η δικηγόρος της νομικής ομάδας του ηθοποιού επαινέθηκε πολλές φορές για τις επιδόσεις της στη δίκη και ιδιαίτερα στην εξέταση της Heard, αφού έβγαλε ένα προφίλ ιδιαίτερου δυναμισμού που δε χαριζόταν σε τίποτα. Δε δίσταζε να απαντήσει στην ηθοποιό, να τη διακόψει όπου θεωρούσε ότι δεν απαντούσε τις ερωτήσεις αλλά μιλούσε προς όφελός της, μέχρι και να της πει κατάμουτρα ότι λέει ψέματα.

Τώρα, λοιπόν, η Vasquez ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όχι όμως για την πολυσυζητημένη δίκη αλλά για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο μεταξύ Νέας Υόρκης και Los Angeles.

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, έχει σύντροφο και δεν είναι ο ηθοποιός

Ηλικιωμένος άντρας κατέρρευσε μπροστά της

Σύμφωνα με το TMZ, η Camille Vasquez επέβαινε σε αεροπλάνο όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας στα 70 του περπάτησε μπροστά της στον διάδρομο. Ο εν λόγω άνδρας ξαφνικά κατέρρευσε και η αεροσυνοδός ζητούσε βοήθεια.

Τότε, η Vasquez και ο σωματοφύλακάς της σηκώθηκαν και έτρεξαν πάνω από τον άντρα ώστε να τον βοηθήσουν όπως μπορούσαν. Η δικηγόρος επικοινώνησε με τον αδερφό της, ο οποίος είναι γιατρός, και της έδωσε οδηγίες βήμα-βήμα σχετικά με το πώς μπορεί να ελέγξει τον άνθρωπο και να δει αν έπαθε ανακοπή ή αν υπήρχε εγκεφαλική αιμορραγία. Ο δε σωματοφύλακάς της έβαλε το ηλεκτρονικό του ρολόι στον ηλικιωμένο για να μετρήσει τους παλμούς του.

Τελικά, βρέθηκε ένας γιατρός στο αεροπλάνο και ανέλαβε τη φροντίδα του ανθρώπου, όσο επέστρεφαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Από εκεί και πέρα τον ανέλαβαν οι ειδικοί, οι οποίοι τον παρέλαβαν αναίσθητο.

Η «Wonder Woman» Camille Vasquez

Βλέποντας τα όσα συνέβησαν, μία αεροσυνοδός αποκάλεσε την Vasquez «Wonder Woman», ενώ οι ιθύνοντες της έδωσαν ένα μπουκάλι κρασί και ένα με σαμπάνια για να την ευχαριστήσουν -Όχι, δεν είναι κάτι φοβερό για εκείνη, αλλά η κίνηση είναι που μετράει-.

Depp Heard Trial

Με τούτα και μ' εκείνα, η Camille Vasquez έχει εξελιχθεί στο νέο αγαπημένο κορίτσι της showbiz και το ευχάριστο είναι πως έχει γίνει για ουσιώδεις λόγους: πρώτα για τη δυναμική της, έπειτα για τη δικαιοσύνη και στη συνέχεια για την προσφορά της στον συνάνθρωπο. Μάλλον έχουμε ακόμη να δούμε πολλά από εκείνη.