Κατερίνα Καινούργιου: Η σύντομη απόδραση στο εξωτερικό είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό

Κατερίνα Καινούργιου: Η σύντομη απόδραση στο εξωτερικό είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό

H παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ιταλία και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Τον ωραιότερο τρόπο για να κλείσει αυτή την εβδομάδα βρήκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα. Μετά το τέλος της εκπομπής της «Super Κατερίνα» η «Κatken» αναχώρησε για το Ελευθέριος Βενιζέλος, έχοντας στις αποσκευές της τα απαραίτητα για ένα super στυλάτο weekend.

Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιταλία

Η παρουσιάστρια αγαπά τα ταξίδια και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιεί mini εξορμήσεις, παρέα με καλούς της φίλους. Πρόσφατα βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη ωστόσο αυτή τη φορά η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ιταλική πρωτεύουσα για να χαλαρώσει και να απολαύσει την τοπική κουζίνα.

Η ίδια μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες της στην Αρχαία πόλη, θέλοντας να χαρεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την κάθε της στιγμή. Σαν γνήσιο fashion icon, πόζαρε μπροστά από τα αξιοθέατα με ακαταμάχητο στυλ ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories από τις βόλτες της στην πόλη. Αν κρίνουμε από το υλικό που η ίδια πόσταρε στον λογαριασμό της, το ταξίδι της έχει...γαστρονομικό χαρακτήρα αφού η Katken δοκίμασε πολλά Ιταλικά πιάτα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο χαρούμενη ομάδα συνεργατών κι αυτό φάνηκε με μια κίνηση

1656185168457-76018221-katken7.jpg

Μυστήριο παραμένει για την ώρα ποιός την συνόδευσε σε αυτή την όμορφη απόδραση ωστόσο η παρουσιάστρια δείχνει να περνά υπέροχα, μακριά από όλους και όλα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται φέτος την Ιταλία, αφού πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στην Τοσκάνη μαζί με την Δανάη Παππά και τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου θα επιστρέψει την Δευτέρα στο πλατό άκρως ανανεωμένη, με όρεξη και γεμάτες μπαταρίες.

Πηγή κεντρικής: katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Ιταλία.