Nicole Kidman-Keith Urban: Γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου με τον πιο τρυφερό τρόπο

Nicole Kidman-Keith Urban: Γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου με τον πιο τρυφερό τρόπο

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και αποτελεί #couplegoals.

Ξεχωριστό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για την Nicole Kidman και τον σύζυγό της. Keith Urban, καθώς έχουν επέτειο γάμου. Το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Ιουνίου του 2006 και χθες (25.06) συμπλήρωσαν 16 χρόνια έγγαμου βίου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο star της country μουσικής έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 14χρονη Sunday Rose και την 12χρονη Faith Margaret. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η star της μεγάλης οθόνης μπορεί να άργησε να συναντήσει τον σημερινό σύζυγό της ωστόσο 16 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, δείχνοντάς μας πως με αληθινή αγάπη και αφοσίωση, ο γάμος μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια στο Hollywood

Η Kidman ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους με αφορμή την 16η επέτειό τους και έγραψε στη λεζάντα: «Γλυκιά 16η επέτειος. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Πάντα αγαπημένοι».

https://www.instagram.com/p/CfO2y-arY_M

Το τρυφερό φιλί της Nicole Kidman στον Keith Urban και η ευχή της

Το χρονικό της σχέσης τους

Η Nicole Kidman συνάντησε τον Keith Urban το 2005 και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά.ΟUrban χρειάστηκε 4 ολόκληρους μήνες για να τηλεφωνήσει ξανά στην ηθοποιό μετά τη γνωριμία τους. Το 2006, ο τραγουδιστής της έκανε έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της στις 5 το πρωί με λουλούδια έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και αυτή η συμβολική κίνηση ήταν που έκανε την Κidman να θέλει να τον παντρευτεί.

https://www.instagram.com/p/BkdsZFbl406

«Μακάρι να μπορούσα να τον είχα γνωρίσει πολύ νωρίτερα και να είχα περισσότερα παιδιά μαζί του, αλλά δεν το έκανα. Θέλω να πω, αν μπορούσα να είχα κάνει άλλα δύο παιδιά μαζί του, θα ήταν απλά υπέροχο, αλλά όπως λέει ο Κith «Το μυαλό που θέλει, Nicole. Κλείσε το», έχει δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν.

Πηγή κεντρικής: nicolekidman