Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια και δέχθηκε την πιο απρόσμενη έκπληξη από την ομάδα της

Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια και δέχθηκε την πιο απρόσμενη έκπληξη από την ομάδα της

Η παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα και οι συνεργάτες της θέλησαν να της ευχηθούν με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Ημέρα χαράς η σημερινή για την Μαρία Ηλιάκη, αφού έχει γενέθλια και γίνεται 44 ετών. Η διάσημη παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της αφού έχει επιστρέψει τηλεοπτικά, λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η παρουσιάστρια μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη στιγμή της ζωής της αφού μετά τέλος της σημερινής εκπομπής «Τι λές τώρα» στο Μega, θα βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της Στέλιο στην Ελβετία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις ετοιμασίες του γάμου τους αλλά και της βάφτισης της κόρης τους, Κατερίνας, που θα γίνουν στα Χανιά, όπου κατοικεί μόνιμα και η οικογένεια του Στέλιου.

«Να σε χαιρόμαστε. Να είσαι δυνατή, γερή κορίτσι μου πάντα Σ’ αγαπάμε», της ευχήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

#NoFilter: Θέλουμε να ποζάρουμε με μαγιό το καλοκαίρι όπως η Μαρία Ηλιάκη

Τα γενέθλια της Μαρίας Ηλιάκη και η έκπληξη που δέχθηκε στο πλατό

Η παρουσιάστρια δέχθηκε την πιο εντυπωσιακή τούρτα από την Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες της. Η queen Ηλιάκη χαμογελά δίπλα στην βασίλισσα Ελισσάβετ και το αποτέλεσμα είναι απλά επικό. Όταν η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως θα πάρει την τούρτα στο σπίτι της, από το βάθος του πλατό ακούστηκε ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου, Αρίωνας, ο οποίος ήθελε να φάει λίγο από το γλυκό.

https://www.instagram.com/p/CfRBftZr9-z

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν όμως εδώ αφού η ομάδα του «Τι λες τώρα» ετοίμασε το πιο αστείο βίντεο-μοντάζ με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας Ηλιάκη. Η βασίλισσα Ελισσάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στην παρουσιάστρια, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της με αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki