Μπόμπα-Τανιμανίδης: Μετά την Μύκονο έκαναν mini απόδραση στην Κρήτη με εκλεκτή παρέα

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Μετά την Μύκονο έκαναν mini απόδραση στην Κρήτη με εκλεκτή παρέα

Το διάσημο ζευγάρι άφησε για λίγο το νησί των ανέμων και πέρασε ένα ανέμελο weekend με αγαπημένα πρόσωπα.

Ένα ταξίδι-αστραπή στην μαγευτική Κρήτη πραγματοποίησαν αυτό το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι άφησε για λίγο τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα στη Μύκονο και ταξίδεψαν αρχικά στο Ηράκλειο. Στο πλευρό τους, γνώριμα πρόσωπα της showbiz και καλοί φίλοι ανάμεσά τους οι: η Χριστίνα Κοντοβά, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Άρης Καβατζίκης. Η παρέα βρέθηκε για λίγες ώρες στο νησί της Σπιναλόγκας και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Μπόμπα και Τανιμανίδης ταξίδεψαν στην Κρήτη

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο προφίλ της στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους της χαρίζουν χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια. Η διάσημη influencer πόζαρε στα γραφικά στενά της Σπιναλόγκας με απαράμιλλο στυλ, φορώντας λευκό maxi φόρεμα και ψάθινο καπέλο.

Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα στις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα που έχουν γενέθλια

1656251401526-809918528-mpompa7.jpg

Λίγο αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι φίλοι τους απόλαυσαν βόλτα με ταχύπλοο όπου τους μετέφερε στα υπέροχα ταβερνάκια της περιοχής. Αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η «Chrismpo» στο προφίλ της, εκείνη και ο σύζυγός της λάτρεψαν την mini απόδρασή τους στην Κρήτη.

Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι γενεθλίων έλαβε χώρα πριν λίγα 24ωρα στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

«Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! weareone», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Πηγή κεντρικής: chrismpo