Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Ταξίδεψαν στην Βενετία για ένα πολύ χαρούμενο γεγονός

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Ταξίδεψαν στην Βενετία για ένα πολύ χαρούμενο γεγονός

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Ιταλία και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βενετία με αφορμή τη βάπτιση της κόρης του εφοπλιστή Ιωάννη Κούστα. Το διάσημο ζευγάρι που φημίζεται για τις κομψές του εμφανίσεις, γέμισε τις αποσκευές του με υπέροχα σύνολα και φωτογραφήθηκε αργότερα στα μαγευτικά τοπία.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagramα από την τελετή της βάπτισης. Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν απλά εκθαμβωτική μέσα στην maxi, ροζ αποκαλυπτική δημιουργία της Celia Kritharioti.

https://www.instagram.com/p/CfQ6wDgNFxj

Η εστεμμένη τράβηξε όλα τα βλέμματα με την chic εμφάνισή της και έδειχνε πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά. Η φιλία του μοντέλου με την Celia Kritharioti μετρά αρκετά χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο οι 2 φίλες μοιράστηκαν με το κοινό μια selfie φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CfOV7ZCtC0F

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Tο σπίτι τους στο Ελληνικό είναι η επιτομή του ρετρό chic

Το μοντέλο και ο γνωστός επιχειρηματίας πόζαραν αγκαλιασμένοι με φόντο την ρομαντική Βενετία και μας θύμισαν πως είναι ένα από τα πιο classy και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας αποτελούν #couplegoals

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στο Ελληνικό.

Η Χρουσαλά ερωτεύτηκε τον Πατίτσα με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CfGfqtet9g4

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala