Και ξαφνικά ο κόσμος ζητάει από τη Μαρία Σολωμού να γίνει επίσημα κοκκινομάλλα

Και ξαφνικά ο κόσμος ζητάει από τη Μαρία Σολωμού να γίνει επίσημα κοκκινομάλλα

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού ήταν αρκετή για να μπουν ιδέες στους φανς της.

Το ξέρεις πια μέχρι σήμερα πως η Μαρία Σολωμού είναι ένας εντελώς ακομπλεξάριστος άνθρωπος. Της αρέσει να δοκιμάζει πράγματα, βγαίνει έξω, απολαμβάνει κάθε εμπειρία και γίνεται «ένα» με αυτή χωρίς να τη ζει επιφανειακά. Αυτό ακριβώς έκανε και πρόσφατα και το μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μαρία Σολωμού με… κόκκινα μαλλιά

Η 47χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για τα μελαχρινά, μπουκλωτά της μαλλιά. Ο υπέροχος όγκος τους ξεχωρίζει και γι’ αυτό μονίμως επαινείται για αυτά, παρά το γεγονός ότι και όταν τα ισιώνει είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Πρόσφατα, η Σολωμού αποφάσισε να πάει στο Colourday Festival, μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και χαρακτηρίζεται πατροπαράδοτα από ομαδικές ρίψεις χρώματος και τραγούδια διάσημων καλλιτεχνών. Για να είναι μέσα στο κλίμα της ημέρας, ωστόσο, είπε να βάψει και τα μαλλιά της σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers της.

@mariasolomou_official

Παρά το ότι φαίνεται πως το χρώμα πιθανότατα οφείλεται σε κάποιο σπρέι, το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι εντυπωσιακό και οι φανς της έσπευσαν να το σχολιάσουν και να της πουν πόσο της πηγαίνει. Μερικοί, μέχρι που την παρότρυναν να βάψει με μόνιμη βαφή τα μαλλιά της κατακόκκινα.

Δες εδώ:

Όλοι έχουμε ανάγκη τον αυτοσαρκασμό της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον τράπερ Mente Fuerte. Οι δυο τους προς το παρόν δηλώνουν πως είναι απλά φίλοι. Πρόσφατα, ο τράπερ βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της και η Σολωμού είπε:

«Είμαι εδώ με τον Mente Fuerte και μπαίνουμε να κάνουμε ένα podcast. Έχει βγάλει μια δισκάρα σοβαρή, με πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο, θα πω επίσης εγώ... και σοβαρά τραγούδια. Σε φώναξα γιατί είσαι φίλος μου και γιατί σ'αγαπώ και σε εκτιμώ. Θα τα πούμε όλα», είπε η ηθοποιός.